Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie dostać lub jak zrobić mocowania pomiędzy wygrodzeniem, a rusztami betonowymi?

Dodatkowo, czy znacie firmy, które się tym zajmują w miarę tanio? Da się to zrobić samodzielnie?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Mój kolega ma obore na 40 sztuk krów i kiedyśbrałęm od niego gnój to go brał turem . Ale od niego też brałem gnojowice od tych krów . Jak on to zrobił że miał obore na głębokiej ściólce i miał gnojowice ? Czy jest możliwość ścielania na rusztach ?
    • Przez rolnik1999
      Witam zakładam ten temat bo nieznalazłem dokładnej odpowiedzi na pytanie które chodzi mi po głowie.A mianowicie mam budynek 11x7 m i chcę przerobić go na ruszta i chować tam tuczniki i mam zamiar zostawić ok. 0,5 m posadzki od ściany z lekkim spadem potem na całej szerokości budynku położyć ruszt i reszta to będzie posadzka ze spadem do rusztu i tu moje pytania jaki zrobic spad posadzki do rusztu i czy muszę robić zbiornik na zewnatrz płytkie kanały pod rusztem na co mnie trochę nie stać czy mogę zrobić kanał na całej szerokości głęboki przynajmniej na 1,5 metra i wyciągać z niego prosto gnojówkę bez żadnej kanalizacji spuszczania poprzez korki do zewnętrznego zbiornika czy to by zdało egzamin?Z góry dziękuje
    • Przez strzelfarm
      Witam mam zamiar dostawić do starego chlewa nowy chlew na rusztach dla 150 szt trzody czy ktoś się może orientuje ile będzie to kosztować
      Chlew będzie 30m długi i 6m szeroki
      Jak znacie jakieś strony z cenami wyposażenia chlewni możecie podać
      Z góry dzięki
    • Przez Damiano604
      Witam, mam do sprzednia kilka zbędnych częsci od Zetora 6711, wersja bez kabiny ale z pewnościa pasują do 4011 lub C-360 itp...Podana cena dotyczy całośći. Mogę sprzedawać pojedynczo. Pozdrawiam! Jak coś to dzwoń :-) 726467505

tutaj fotki: http://olx.pl/oferta/blachy-podlogowe-podloga-mocowania-zetor-6711-4011-ursus-c-360-CID757-ID8spI7.html
    • Przez poliswerty123
      JAk myśli cie ile można mieć bydła na 12 ha kupując zboże i opasy trzymając na rusztach?
      co myślicie o takim układzie 6 ha kukurydzy, 3 ha łąki, 3 ha jęczmienia/owsa?
      Czy możliwe jest utrzymanie 60 szt.?
      Z góry dziękuję za pomoc:D
  • Dodaj nową pozycję...
v