Klimatyzacja Forterra 12441
-
Podobna zawartość
-
Przez Daro81
dużo osób mówi że zetory dużo palą... mi nie chodzi o to ile pali w orce, ale czy ktoś wie jak jest ze spalaniem w lekkich pracach, proszę o odp osoby które są posiadaczami zetorów forterra niekoniecznie musi być ten model, również posiadacze proksima plus też mogą się wypowiedzieć bo jest dużo wypowiedzi ile komu pali w ciężkich pracach a niegdzie nie moge znaleźć jak jest ze spalaniem w lekkich pracach ?
-
Przez operator1993
Witam, mam pytanie odnośnie zwolnicy Carraro przy Zetorze 10540. Rozsypały mi się satelity w zwolnicy i uszkodziły jeden z trzech sworzni. Mam pytanie czy ma ktoś uszkodzoną piastę na sprzedaż? Chodzi mi głównie o sworzeń satelity.
-
Przez operator1993
Witam, ma ktoś na sprzedaż piastę (może być uszkodzona) zwolnicy Carraro do Zetora 10540? Chodzi mi o sworzeń satelity zwolnicy, byleby był prosty i nie porysowany.
-
Przez Matus9108
Witam. Chodzi o klimatyzacje w kombajnie Massey Ferguson 27 ze sprężarką YORK.
Jaką spreżarką mogę zastąpić tego YORK-a żeby mi dobrze chłodziło i była wydajna ?
Chodzi mi o jakąś sprężarkę używkę od jakiegoś samochodu osobowego czy coś takiego.
Prosze o pomoc. POZDRAWIAM
-
Przez jaszczur2008
Witam.
Ma ktos zalozona klime postojowa (montowana w szyberdachu) z ciezarowki w Bizonie lub innym sprzecie rolniczym?
Ciekawi mnie jak to zdaje egzamin w upaly, bo mysle by zamontowac w swoim rekordzie. Montaz latwy, bo dziure w dachu wyciac, zamocowac i doprowadzic prad.
-

Rekomendowane odpowiedzi
klimatyzacja dominator,spreżarka york
Zetor Forterra 11441 + Akpil KM80 HP