Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Potrzebuje pomocy. mam mozliwość zakupu pluga 4 obrotowej ale niestety nigdzie nie moge znalesc tego modelu. na tablice jest tylko KVERNALAND A/S mod. F8 . Potrzebuje informacji w jakich latach byl produkowany i jak z dostepnąścią części.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      xxxxxxxxxxxxxxx
    • Przez davinci
      mam zamiar kupić zgrabiarkę fella szerokość 3.20 metra rok 1994 ale nie wiem czy przekładnia wytrzyma obciążenie sianokiszonki bo te maszyny chyba raczej były tworzone do siana. Proszę o wsze opinie i doświadczenia.
    • Przez sylwek292
      ZAstanawiam sie co daje literka E przy nazwie MF 3050E.I terz czym sie róznie 3050 a 3050E prsze o odpowiedzi
    • Przez Klaku
      Cześć poszukuje nazwy modelu jakiegoś pługa 3 skibowego obrotowego mechanicznie. Pług ten musi być nie wielki i lekki.
      Pozdrawiam.
    • Przez Kuba1212
      Witam. Zgłaszam się do was z problemem- nie wiem jaki model przyczepy posiadam. Obecnie ją remontuję, i chciałbym się dowiedzieć, jaki to model. Po zorientowaniu się trochę w internecie upatrzyłem że może to być model D 35, lecz coś mi w tym nie pasuje. Otóż sąsiad ma przyczepę D 35, lecz na kutej ramie. I jest ona krótsza od mojej (chyba ok 20 cm, jutro zmierzę).

Może ktoś pomoże, może ktoś dobrze wie. Najczęściej spotykałem podobne przyczepy jako D 35, ale i inne modele się zdarzały. Z góry dzięki
  • Dodaj nową pozycję...
v