Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Nie działa sterowanie prędkością nagarniacza( kręci się stale tak samo). Na płycie sterującej są 4 diody informujące o błędach. Nie pali się żadna (błąd brak zasilania) jednak zasilanie jest na płycie. Wprost płyta  nie wydaje się uszkodzona. Ktoś możne spotkał się z tym problemem. W sumie skończy się pewno wezwaniem serwisu. Może ktoś to już przerabiał taki temat

• Haha 1
Opublikowano
Przy zbiorniku oleju hydraulicznego masz taki mały silniczek elektryczny i zobacz czy na nim nie ścieło kołka albo śruby , sprawdź czy on działa. Przyjrzyj się dokładnie bo to może być przyczyną
Opublikowano

Witam. Przyczyna leżała albo we wtyczce przy silniczku krokowym, albo w silniczku  otwierającym zawór (przy zbiorniku oleju). Poruszałem silniczkiem i wtyczką i zadziałało

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Przemooo0724
      Czemu wom 540 na pusto działa a po podłączeniu już nie.  Na 1000 działa bez zarzutu. Np przy podłączeniu do rozrzutnika nawet z pustym nie chodzi. Włączę wom to zaczyna tylko wyć i się nie kręci, może mi to ktoś wyjaśnić? 
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez dzakubek83
      Witam posiadam john deera 6400 mojemu bratu podczas orki odpadło jedno ramie tu na samej górze jeden   siłownik był wysunięty maxymalnie a drugi w połowie po złożeniu nie działa mi podnoszenie ani opuszczanie w kabinie ,co zrobić ??
    • Przez razorM31
      Witam
      Mam problem, mianowicie nie działa mi podnośnik w ciągniku Case 5120, nie reaguje na żadne polecenia, kontrolka non stop mruga na pomarańczowo. Jaka może być przyczyna?
    • Przez silver90
      Witam posiadam ciągnik same silver 90 i nie wiem jak działa czujnik sba. Jakby ktoś mi to wytłumaczył byłbym bardzo wcięczny.
  • Dodaj nową pozycję...
v