Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam nie mały problem z Agrofarmem, mianowicie dość często mi się przegrzewa. Wcześniej było to bardzo notoryczne ale po wymianie termostatu trochę się  to unormowało ale nadal nie jest idealnie. Ubywa mi płynu chłodniczego ale oleju nie przybywa, w zbiorniczku robi się małe ciśnienie. Czy to na pewno uszczelka pod głowicą czy są jeszcze jakies inne możliwości ? 

Opublikowano
Jeżeli Ubywa płynu A nie wydostate się on na zewnątrz układu ani nie przedostaje do oleju to raczej uszczelka albo głowica choć wówczas podczas postoju długiego powinien się płyn pojawić wewnątrz komory spalania

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Grzesiek11
      Witam wszystkich.
      Mam zamiar kupić agrofarma 85, czy ktoś może mi coś o nim napisać? Jak ze spalaniem, jaką ma moc (do czego porównywalną), ile miejsca w kabinie, jak widoczność?
      Czekam na te i inne informacje, z góry dzięki wszystkim.
    • Przez explorer
      witam chce sie dowiedzieć coś na temat agrofarm 100, chodzi mi o to czy się psują
      czy części są drogie i łatwy w naprawie???
    • Przez sydney
      Co wiecie o tym ciągniku?  
    • Przez Grzenio
      Wie ktoś może co oznacza błąd nr 85 w DF agrotronie z 2008 r.
      Może ktoś już spotkał się z tym błędem?
      Z góry dzieki za pomoc.
    • Przez Zuro95
      Witam. Posiadam Agrofarma 420 z rewersem mechanicznym, skrzynia 20x20 bez półbiegów, od dłuższego już czasu przy wciskaniu sprzęgła słychać głośne skrzypienie najprawdopodobniej łożyska oporowego/ślizgowego, sprzęgło stawia przy tym dość mocny opór, moje pytanie brzmi czy ktoś spotkał się już z takim problemem i czy ktokolwiek zna jego rozwiązanie, bo przy dłuższej pracy można sobie faktycznie nogę zerwać.
  • Dodaj nową pozycję...
v