Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubelskie PBZ , powiat Łęczna 9szt jeden miot i chyba 9 drugi miot tata ma na sprzedaz , jest ogloszenie na Olx.

U was tez tak ciezko ze sprzedażą?  Normalnie ostatnio za takie szt ponad 20-25kg tata bral 300-320zl za parę a teraz i po 290 nikt nie chce :o

Opublikowano

@KULAWA_KOZA chyba nie pamięta czasów gdy na targowiskach handel prosiętami kwitł , wtedy handlarze to i takie po 15 kg mieli wyrwane od "babki" czy jakiegoś "siniaka" 20kg prosięta to były już ładne sztuki , w zasadzie ponad 25kg to już mocno przerośnięte prosięta .

U mojego taty prosięta rosną , cena obniżona na 250zł za parę a zainteresowanie małe - 5 szt sprzedane a 6 ciągle na sprzedaż , co gorsze następny miot czeka w kolejce i kto by nie dzwonił to chce nie rejestrowane .

Opublikowano

He , he . Jak to przy bioasekuracji . Najlepiej nie rejestrowane . :D

Opublikowano
Dnia 10.06.2018 o 23:57, pawlus224 napisał:

@KULAWA_KOZA co gorsze następny miot czeka w kolejce i kto by nie dzwonił to chce nie rejestrowane .

normalne.Po co komu fatyga i problemy z rejestracją , koło mnie jak ludzie kupują kwiki to każdy chce bez rejestracji i kolczyków.Nikt nie chce się użerać z rejestracją itp itd.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez krzysiek29
      Witam!
      Proszę powiedzcie skąd bierzecie prosięta nie mając swoich macior. Kiedyś brałem z targowisk a teraz nikt tam nie posiada ani numeru gospodarstwa ani świadectwa zdrowia a świnie muszę trzymać bo do ESU do młodego się liczy. Bardzo proszę o normalne odp a nie typu: kup sobie maciorę....
      Czy nie da się jakoś obejść tego świadectwa???
    • Przez StudentkaUR
      Witam Chciałabym zapytać o ceny pasz pełnoporcjowych dla prosiąt oferowanych przez różne firmy paszowe.

Liczę na Waszą pomoc.
      Pozdrawiam.
    • Przez marasc-385a
      Witam. Maciora oprosiła się 2 tygodnie temu. Miała 5 sztuk. Jest to pierwiastka. Wszystko było ok, ale dzisiaj nie wiadomo dlaczego zdechły 3 sztuki. 2 żyją i wyglądają na zdrowe. Czym je szczepić żeby je uratować? Czy ktoś wie co to może być?
    • Przez eresik1996p
      Koledzy czy ktoś może mi powiedzieć czemu prosieta które sa 3 tygodnie po odsadzeniu od lochy nie chcą przyjmowac paszy, ani wymieszanej z woda ani osobno, natomiast cały czas piły by wode, co może byc tego przyczyną i jak temu zaradzić??
    • Przez patrykus982
      Witam sprzedam 10 prosiąt, waga około 20 kg cena 140/sztuka . Województwo wlkp. wiec info pod nr 782 587 178

• Dodaj nową pozycję...
v