Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie z tyłu prasy jest jakiś zawór i tam jest pokrętło i do tego dochodzi elektrozawór i nie wiem właśnie może to tym, a zegar powinien pokazywać cały czas jakąś wartość bo u mnie po zatrzymaniu prasy to skazówka spada na zero 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Pietras892
      Sprzedam rozsiewacz Lely Centerliner SL
      2200l dwu talerzowy
      wysiew do 36m.
      hydrauliczne zastawianie i regulacja poziomu
      rok produkcji 2001
      nie wypracowany w dobrym stanie
      nie malowany
      nie używany w polsce
      cena 6300zł do niewielkiej negocjacji

• Przez adrianoo93
      Witam 
      Mam na sprzedaż prasę welger bl rp 220. w 100% sprawna małe zapotrzebowanie mocy owijanie automatyczne sznurkiem farba oryginalna nie malowana, cena 13000zł do negocjacji.
      Woj. Łódzkie 

• Przez Chrostek
      Siema nie wiem jak zdjąć koła zębate z 13 wałka w belarce lely rp 245 , chce je zdjąć ponieważ chce się dostać do smarowniczki (kabel sie przetarł a żeby go wymienić musze sie dostać do smarowniczki).

• Przez pixel44
      Witam. Niedawno kupiłem siewnik LELY Sematan Nodet Gougis 300 i mój problem polega na tym że nie wiem jaką ilość wysiewu ustawić dla poszczególnych zbóż. Nie ma żadnej tabeli z wysiewem ani nic podobnego. 
      Jeżeli ktoś miał styczność z takim siewnikiem lub posiada jakieś tabele, zdjecia tabel lub cokolwiek według czego mógłbym ustawić siewnik to proszę o pomoc. 
      Za wszelkie rady z góry dziekuje. 
    • Przez zyz1o
      Siemka wiecie moze jak przerobic ta przeyczepe zeby mozna byla ja wyladowywac bez tylnich walkow. Walki juz wyciagnelem i teraz zastanawiam jak to zrobic , moze ma ktos taka przyczepe bez walkow wyladowczych a moze znacie jakiegos szpeca co by to zrobil wydaje  mi sie ze powinno to dzialac bez duzych przerobek bo przeciez walki wyladowcze to dodatkowa opcja 
  • Dodaj nową pozycję...
v