Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Opublikowano

@sumek666 a masz dodany sezon pracy i jest choć jeden aktywny? Może nie masz żadnego sezonu i stąd ten problem?

Dnia 5.10.2018 o 17:01, jarecki napisał:

wydaje misie ze usuniecie lub ,,do kosza'' powinno byc zadanie potwierdzenie  po wielu trudach zalogowałem sie i na probe wpisałem działke klikłem ikonke i sie usuneło  nieraz omyłkowo mozna kliknąć   

przyjęte na listę do poprawienia.

dzięki za czujność

Opublikowano

Skopiowalem pracę na polu X. Wyświetliło się okienko "skopiowano pracę do schowka" 

Chce ja wkleić w pracach wykonanych na polu Y zamiast tworzyć wszystkie prace na nowo bo przecież pod zboża ozime mamy takie same prace ;)

Opublikowano

Ok. Nie sprawdzałem tamtej. Dobrze. Włączę komputer i sprawdzę. 

Bardzo fajnie już wygląda ten dzienniczek :)

będzie w przyszłości możliwość kopiowania pól/działek z geoportalu, ewniosku lub chociaż podpięcie pod Google Maps?

Opublikowano

dobra. działa. ale nie do końca tak jak się spodziewałem...

mam to pole X. zaznaczyłem ptaszkami wszystkie prace i chciałem skopiować je do wszystkich pozostałych pól to tylko tą najnowszą pracę mi skopiowało i w trakcie tego pojawiła się na chwilę tabela z "external error" i znikła (czy jakoś tak bo nie zdążyłem doczytać dokładnie)

co do zakładki prace polowe przydałby się (chyba, że jest a wydaje mi się, że tak było wcześnie) podgląd/możliwość wyboru konkretnego jednego pola a później w nim pojedyncze prace polowe. teraz jest to mocno nieczytelne bo wszystkie prace na wszystkich polach są w jednym miejscu 

jeszcze mam uwagę co do magazynu nawozów. 

zmniejszcie ten pasek z "PLN/" bo nie widać co tam jest napisane. 

po drugie coś jest porąbane z formułami odnośnie kosztów. powinny być tylko 2 edytowalne pola: ilość i cena za 1 t. 

teraz jak są edytowalne 3 pola to się jakoś to gmatwa i dziwne wyniki często wychodzą. 

jak zmienię ilość zakupionego towaru to zmienia się cena za 1t a nie cena ogólna

przy Saletrosanie jest problem bo nie można podać ilości w tonach tylko są kilogramy :/

• Root Admin
Opublikowano
13 godzin temu, sumek666 napisał:

mam to pole X. zaznaczyłem ptaszkami wszystkie prace i chciałem skopiować je do wszystkich pozostałych pól to tylko tą najnowszą pracę mi skopiowało i w trakcie tego pojawiła się na chwilę tabela z "external error" i znikła (czy jakoś tak bo nie zdążyłem doczytać dokładnie)

Duplikowanie prac działa na jedną pracę nie na wszystkie. W którym miejscu masz ten błąd?

13 godzin temu, sumek666 napisał:

co do zakładki prace polowe przydałby się (chyba, że jest a wydaje mi się, że tak było wcześnie) podgląd/możliwość wyboru konkretnego jednego pola a później w nim pojedyncze prace polowe. teraz jest to mocno nieczytelne bo wszystkie prace na wszystkich polach są w jednym miejscu 

U góry masz opcję filracji możesz przefiltrować sobie wtedy, ewentualnie zakładka Pola -> klikasz na dane pole i masz podstawowe informacje o polu + prace

Opublikowano
7 minut temu, Spanner napisał:

Duplikowanie prac działa na jedną pracę nie na wszystkie. W którym miejscu masz ten błąd?

Błąd się pojawił jak zaznaczyłem wszystkie prace i chciałem je zduplikować. Pojawił się pod tabelą z edycja pracy na nowym polu. W sumie da się jedną pracę skopiować do wielu pól. 

Fajnie by było gdyby można pracę z całego sezonu skopiować na inne pole :)

klikając na zakładkę pole mam tylko info o polu bez wykonywanych prac.