Unia Famarol smarowanie walców
-
Podobna zawartość
-
Przez darek31
Witam
Zakupiłem kilka dni temu reno 103.14 i chcę doprowadzić go do fajnego stanu. Aktualnie kosmetyka jest Ok, blachy pomalowane, szyby na miejscu. Do ogarnięcia mam zegary,częściowo elektrykę, radio i klime. Mam problem, ponieważ do bocznego nadkola noe dochodzi napięcie. Chodzi mi o boczny panel z włącznikiem świateł roboczych, koguta, klimy oraz radio. Czy cały bok jest na jednym bezpieczniku? Ewentualnie podpowiedzcie mi czy cały bok jest zasilany z jakiejś kostki czy kable lecą bezpośrednio z pod kierownicy.
-
Przez zulus
Witam mam prasę z 2012 roku i szkoda że nie wziełem opuszczanej podłogi wtedy to była nowość chcę to przerobić potrzebuję zdjęć i opisu działania jak byście mogli pomóc bardzo dziękuje .
-
Przez macko25
mam pytanie dla posiadaczy którzy posiadają opryskiwacz górny zaczep z półoautomatyczny skrętem tzn czy wasze opryskiwacza robią takie same ślady ciągnika bo u mnie jak lekko skręce to Oki ale jak skręce na maksa to już nie idzie za śladem ciągnika A mam włączone na automacie -
Przez PatrykNowakowski
Witam 🙂 szukam opini na temat pługów obrotowych. Jakie macie opinie na temat pługów tych w temacie? Jaki obrót jest lepszy siłownik z przodu, z tyłu, pionowy czy poziomy, jakie są plusy i minusy tych wariantów? Przedpłużki czy scinacze? Może ktoś poleca jakiś inny pług do 20 tyś zł na resorach 4x40? 🙂
-

Rekomendowane odpowiedzi
unia famarol model df 1,8v walcowo łańcuchowa
Zetor 12145 & Unia Tur 4+