-
Podobna zawartość
-
Przez XkajkopterX17
Witam, szukam posiadaczy ciągnika John Deere 6110r, czy ciągnik jest wystarczający do prac średnio-ciężkich, chodzi w skrócie o zastąpienie John Deere'a 6420 Premium
Jaką posiadacie opinię na jego temat jak wyglądają jego rzeczywiste osiągi, spalanie itd.
-
Przez kubakar117
Witam Planuje zakup siewnika Vaderstad tempo.Zna ktoś jakieś wady zalety tego siewnika ? Jakieś opinie co dobrać w wyposażeniu dodatkowym ? -
Przez Damian71311
Witam jestem w trakcie napraw hamulcy w c-330 problem polega na tym że któś kiedyś złożył być moze tak było od nowosci bo z tego co czytrałem w pierwszych wersjach tak wychodziło a mianowicie chodzi o ten oring co idzie w tą tulejkę moje pytanie polega na tym czy ktoś powie jak to złożyć te 3 elementy co są na zdj ? z góry dziękuje za pomoc
-
Przez kubakar117
Witam Od roku jestem posiadaczem valtry n134 active.Posiadam skrzynie z biegiem Eco i moje pytanie jest czy można podnieść prędkość w tej maszynie. Aktualna maksymalna prędkość to 43km/h. -
Przez krzysztoffo
Witam ostatnio żucił mi się w oczy John deere 6810 z 2002 roku posiadający skrzynię auto power.Ciagnik obejzalem wszystko mi w nim pasuje Tylko obawiam się tej skrzyni.Jakie są wasze opinie na jej temat,na co zwrócić uwagę przy niej i jakie są ewentualne koszty naprawy.Dodam iż ciagnik posiada 8tyś mth.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Agregat talerzowy z hydropakiem woj-tech
Massey Ferguson 6270