Zachrowanie zagrożonych gatunków w rolnictwie
-
Podobna zawartość
-
Przez Volt
Witam wczoraj pisałem Olimpiadę w szkole i awansowałem do poziomu centralnego zdobywając 23/30 pkt. Następny etap rozgrywa się niebawem i został niecały miesiąc na naukę i mam tutaj pytanko czy może ktoś już startował w tej Olimpiadzie i mniej więcej wie czego mogę się spodziewać
Może ktoś również awansował w tym roku do poziomu Ogólnopolskiego to zapraszam do dyskusji na ten temat !
P.S może ktoś posiada jakieś ciekawe materiały dt. zagadnień z ergonomii i BHP w rolnictwie to byłbym bardzo wdzięczny gdyby mi je podesłał.
-
Przez MFpower
Tak jak w temacie potrzebna mi pomoc w rozwiązaniu tych testów. Testy są z kursu kwalifikacyjnego chętnych do pomocy w rozwiązaniu zapraszam na pw
-
Przez Gość
Chodzę do 1 gimnazjum i się tak zastanawiam czego warto się uczyć w gimnazjum . jakich przedmiotów szkolnych się uczyć żeby potem były przydatne w rolnictwie , na tym takim sprawdzianie młody rolnik , jakim poświęcać mniejszą uwagę ale też ich się uczyć żeby przydały sie ogólnie w życiu ? Macie do wyboru :
Polski , matma , historia , angielski , niemiecki , fizyka , wf , religia , informatyka , wos , geografia , chemia , muzyka , wdż , plastyka, biologia . Czekam na pomoc .
-
Przez Lelo3008
Szanowni Państwo, prowadze badania na UWM na temat innowacji w rolnictwie, przygotowałem ankiete online, jest bardzo krótka, jeżeli macie chwilkę, to bardzo proszę o pomoc https://docs.google....KBHOEU/viewform
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zmowa cenowa w rolnictwie uokik nakłada kary na sześć spółek.
Susza