Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Posiadam mały biznes i muszę przenieść na dysk komputera dużo dokumentów. A przez dużo mam na myśli kilkaset. Czy ktoś z was ma może jakiś pomysł jak to zrobić szybko? Nie chodzi mi o stanie przez kilka dni ad skanerem bo nie ma m zbytnio na takie coś czasu :/

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez adikon532
      z innej beczki programów wirtualny darmowy dysk o pojemności do 18 Gb za darmo na wieksze pojemności jest abonament po zainstalowaniu programu na kompie jak i na tablecie smartfonie ogólnie urządzeniu z androidem w łątwy i prosty sposób można przerzucać pkiki między te urządzenia oczywiście wymagany jest dostep do internetu program ma możliwoż automatycznego przerzucania zdjęc znajdujących sie w smartfonie

link do strony programu
      https://db.tt/P9MLIPiz
    • Przez Mateusz835
      Jakie dokumenty muszę mieć żeby dostać dotakje na restrukturyzację małych gospodarstw?
    • Przez _Rolniczka_
      Witam mogę prosić o spis wymaganych dokumentów prowadzonych przez rolnika w gospodarstwie rolnym potrzebnych podczas kontroli
    • Przez Theprzemo205
      Witam! A więc mam okazję kupić ciagnik c 355 tylko jest mały problem z dokumentami ponieważ jest tylko tablica rejestracyjna. Ciagnik stoi od kilku nie używany a wczesniej był rejestrowany na strszego pana który już nie żyje. Ciagnik najprawdopodobniej był wyrejesyrowany czy coś takiego oraz od wielu lat nie miał ubezpieczenia. Czy da radę jakoś go zarejestrować?
    • Przez farmer78lbl
      witam szukam tylny most z dokumentami na c 360 c355 4011 z wojewodztwa lubelskiego w rozsadnej cenie

• Dodaj nową pozycję...
v