Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam chcę się dowiedzieć gdzie są targi z bydłem chodzi mi o woj. kujawsko pomorskie, warmińsko mazurskie, zachodnio-pomorskie, pomorskie.

A i jeszcze jedno nie chodzi mi o np. że jest targ z 20 cielakami chciałbym się dowiedzieć o bardzo dużych targach w których można wybrać ładne cielaki w niezłej cenie.

Dziękuje wszystkim za poświęcenie czasu.

Opublikowano

Wież oglądałem u takiego handlarza 2 LM z 80kg chciał 1400zł za jałówkę i byczka byk petarda a jałówka trochę słabsza to go znam to tam jeździ gdzieś w te rejony i myślę że dał za nie 1100zł-1200zł.

Wiem na co się narażam ale nie chodziło mi o skutki całego wyjazdu tylko o miejsca

Opublikowano

No u mnie krucho z takimi gospodarstwami bardziej to już latem jak będą wyprowadzać krowy na pastwiska to już bardziej widać jaką dysponują hodowlą. Wielkie dzięki za radę. Pojadę sobie jutro do Turku może coś trafi. Takie 100kg około tam na warmii kupi się bez problemu

Opublikowano
7 godzin temu, nikolas29 napisał:

a czy to prawda ze w Piątku zamknięto targ z cielakami i prosiakami bo sprzedawali nawet bez kolczyków??  sa jakies inne wogole targi w Sochaczewie Skaryszewie i Turku

Ta zamkneli z cielakami to krucho tak 3-5 cielaków nie byłem już z 3 miesiące bo się nie opłaca ale wiem że jeszcze jest bo znajomy jeździ. A zboża do oporu

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Fendzior
      Organizuje ktoś jakieś spotkanie w Barzkowicach tego roku??
    • Przez jaro
      @Yacenty co się nie chwalisz że w "Tygodniu" występujesz ? .Zdaje się że @deer też gdzieś tam mignął ?
    • Przez Katya
      Witam na forum Mam nadzieję, że będę tu częstym gościem. Chciałabym zaprosić wszystkich do Ostródy na targi pod szyldem Zielona Arena.

W dniach 21-23.06. odbędą się Targi Rolne.
      To impreza branżowa skierowana do:
      - producentów i dystrybutorów maszyn i urządzeń rolniczych, ogrodniczych, sadowniczych
      - producentów i dystrybutorów nawozów sztucznych
      - dostawców kwalifikowanego ziarna siewnego
      - dystrybutorów drzew i krzewów ozdobnych i owocowych
      - producentów żywności i żywności ekologicznej.

Natomiast w dniach 4-6.10 zapraszamy na Targi Drobiu.
      Targi Drobiu to wydarzenie skierowane do:
      - hodowców kurcząt, indyków, kaczek, gęsi i piskląt jednodniowych
      - producentów i dystrybutorów maszyn, urządzeń do kurników
      - producentów i dystrybutorów pasz
      - producentów żywności i żywności ekologicznej,
      - producentów i dystrybutorów urządzeń energii odnawialnej
      - dystrybutorów drzew i krzewów ozdobnych i kwiatów
      - przedstawicieli agroturystyki

Zapraszamy na naszą stronę internetową: http://zielonaarena.pl oraz na naszego Facebooka: http://www.facebook.com/ZielonaArena
    • Przez mi3p
      Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego, Oddział w Siedlcach, we współpracy z Miastem Siedlce, Starostwem Powiatowym w Siedlcach, Zespołem Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 4 w Siedlcach,
      Mazowieckim Centrum Hodowli i Rozrodu Zwierząt w Łowiczu Sp. z . Zakład w Żelkowie, Polską Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka Region Oceny Parzniew oraz Mazowieckim Związkiem Hodowców Bydła i Producentów Mleka, zapraszają Państwa do udziału w imprezie „XX Międzynarodowe Dni z Doradztwem rolniczym 2013" - IX Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych”, która odbędzie się w dniach 7-8 września 2013 r. na terenie Agencji Rozwoju Miasta Siedlce, ul. Jana Pawła II 6.

Kto się wybiera?
  • Dodaj nową pozycję...
v