bład 10 deutz fahr agrotron 6.15
-
Podobna zawartość
-
Przez piciaj
Witam.
Mam prosbe do was forumowicze, moj ferdek po 3 latach prawie bez awaryjnej pracy zaczal mi swirowac ze skrzynia, zaczelo mi sie to dziać jak siałem zboże, agr upr-siewn , wrzuce jedynke szosowa niezaleznie czy mam polbieg czy nie i wypycha dzwignie, ciągnik staje, ale dwojka jest , a czasami na odwrot jak jest jedynka to dwojke gubi,I mam teraz takie pytanie, czy nie stanie sie nic wiecej jak jeszcze troche na tej awarii pojeżdze?? mam do zaorania pare hektarow i dopiero pozniej bede naprawiac bo i tak orze na 4 polowej, drugie pytanie jest typowe, co to może byc czy ktos to juz miał? czy trudno i drogo jest to naprawic??? chodzi mi chociaz o jakies informacje ktore moga mi to przyblizyc, bo i tak chce zdjac boczna pokrywe z dzwigniami biegów
za informacjwe dziekuje, pozdrawiam
-
Przez Damian2807
Mam w MF skrzynie Dynashift 32/32 i nie wchodzi w miej 4 bieg i żółw/zając.Przy próbie włączenia 4 słychać zgrzyt, a gdy się już włączy i puści sprzęgło wyskakuje. Ten problem pojawił się po powrocie od belowania.
-
Przez kamildeutz
Witam przeglądając internet natchnąłem się na pytania, informacje o tym że niektóre ciągniki jak np fendt miały blokowane skrzynie, Posiadam agrostara 6.11 i w ciągniku jest 5 biegów na gałce a w danych technicznych 6 po rozmowach z innymi właścicielami niektórzy mają 6 inni tak jak ja 5, jeszcze inni mają 5 na gałce a 6 bieg jest normalnie na swoim miejscu że można go włączać tylko nie jest podpisany. Moje pytanie czy ktoś odblokowywał takie coś ? to samo pytanie może dotyczyć również innych serii takich jak dx. Jadąc ciągnikiem brakuje jednak mu trochę prędkości porusza się około 30km/h.
-
Przez mateusz7745
Witam mam zablokowany 4 bieg w deutzu agrotronie rok ciągnika to 1998 ktoś podpowie jak to odblokować, czy dam radę sam czy trzeba mechanika
-
Przez Belaruss820
Witam. Mam problem z wałkiem przekaźnika mocy. Cofnął się tak że nie da rady go zdjąć z walka rozrzutnika. Ten zatrzask się wysunął i wałek poszedł za kanał. Jakiś prosty sposób jest na to aby go zdjąć?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Instrukcja obslugi deutz fahr agrolux75
Zestaw kół wąskich do Deutz DX 4.50