-
Podobna zawartość
-
Przez Luba
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Wraz z grupą przyjaciół tworzymy portal dla rolników. Głównym celem przedsięwzięcia jest stworzenie oprogramowania które wyeliminowałoby papierową dokumentację prowadzoną w gospodarstwie.
Sam jestem rolnikiem i doskonale zdaję sobie sprawę, że temat jest bardzo rozległy, dlatego chciałbym Was prosić o propozycje funkcjonalności które wg Was powinny się w takim portalu znaleźć. Głównie chodzi o rzeczy związane z dokumentacją (rejestrami, ewidencją, książkami), którą trzeba prowadzić albo nie trzeba ale i tak się prowadzi dla siebie. Jeżeli macie jakieś inne sugestie to oczywiście też będą mile widziane.
Pozdrawiam,
Luba
-
Przez kisiol
Witam. Poszukuję schematu elektryki do new holland boomer 50, może jest koś wstanie pomóc.
-
Przez Rudzianin
Witam agrofotowiczów, mam taką nietypową..hmm "ofertę" z południa Polski (Górny Śląsk). Spodziewam się nowego kombajnu wkrótce, i szukam chętnych którzy by chcieli coś takiego nagrać, i jak dobrze pójdzie to kontynuować współpracę.
Chętni proszę pisać tutaj lub priv.
-
Przez FranasNH
Witam. Mam pytanie do studentów rolnictwa a w szczególności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Potrzebowałbym materiałów dydaktycznych na kierunek rolnictwo i stąd moja prośba do Was, czy ktoś nie posiada jakichś sprawozdań, kolokwiów itp? Byłbym bardzo wdzięczny za okazaną pomoc!!
-
Przez Rzodkiewka
Witajcie😊
szukam przydomowego pastwiska z wiatą (stajenką) oraz dostępem do wody dla dwóch koni ,w kujawsko-pomorskim.Wysokość comiesięcznej opłaty do uzgodnienia.
Z góry bardzo dziękuję za oferty !
-