Duże ciśnienie w hydraulice
-
Podobna zawartość
-
Przez pawel03
witam.
mam problem z moim lamborghini z 93 roku. posiadam go od niedawna i nie moge znalezc zadnego korka do wlewu oleju hydraulicznego i tak samo do spuszczenia azeby go wymienic. nie trzyma mi cisnienia. kiedy jest zimny mam 4 bary (co i tak wedlug mnie jest malo bo powinno byc 6) a jak sie rozgrzeje do spada nawet do 2 i trzeba go trzymac na obrotach zeby dalo sie normalnie skrecac i obracac plug czy podnosic... mam pewne przypuszczenie ze ten korek znajduje sie nad walkiem. jest tam jakis korek ale nie mam pojęcia czy to jest to. z gory dziekuje za podpowiedzi.
-
Przez Wojtek
ile wam palą te ursusy na mtg i na ile godzin pracy ciezkiej lub lekkiej starcza pełen gorny zbiornik
jak bym nie kombinował czy jezdząc na obrotach 1500-1700 w orce czyw innych pracach czy obrotach 2100-2400 zawsze mi gasnie ciagnik z braku paliwa po około 7 godzinach,( mam 1224, pzrez kilka dni chodziła w turbo ale sie zatarła i znowu jest bez turbo, pompa jest spowrotem zmieniona od bez turbo)
-
Przez tomaszek_135
Ostatnio zauważyłem że podczas zwożenia bel tur w Case 1390 nie chce ich podnosić. Zauważyłem tez że w hydraulice olej jest biały ( konsystencja przypomina śmietane) Po zgaszeniu ciągnika i chwili postoju tur dalej moze podnoscić. Co może być tego przyczyną? Może ktoś wie gdzie znajduje sie filtr od hydrauliki w tym ciągniku? Olej w hydraulice to Agro Stou 10W-40.
-
Przez -Sebastian-
Witam, jakie powinno być średnie spalanie w przypadku mf 3050? Moj ciagnik przy transporcie spalił okolo 10 l/godz, jaka moze być przyczyna tak dużego spalania, bo wydaje mi się ze to bardzo duzo??
-
Przez Ares1x
Witam otóż mam następujący problem z hydraulika. Po obróceniu pługa dźwignią od hydrauliki, zostaje ciśnienie w czym może być problem? Sprawdzalismy na innych wejściach wszędzie to samo.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem ze skrzynią
Ursus 1224