Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez piech
      Witam wymienilem olej w skrzyni biegow i spuscilem z tura ,ale po tej wymianie jakoś to dziala ,ale tak jak by bylo powietrze w przewodach. Czy tego tura trzeba odpowietrzyć ?[ Jak tak to jak ?]

Temat przeniesiony z działu Renault
      SZYMANOX
    • Przez gruby12345
      Witam serdecznie, od dłuższego czasu poszukuję prasy zwijającej która będzie współpracować z Zetorem 5245 (51KM). Zastanawiam się nad prasą stało komorową Agram 9210 lub zmienno komorową Hesston 5670. Pieniądze jakie mogę przeznaczyć na zakup to kwota ok. 10 tys. zł. Dodam jeszcze że prasa będzie wykorzystywana głównie do siana i słomy a sporadycznie także do sianokiszonki. W sezonie przewiduję zrobić ok. 200 bel wszystkiego. Co sądzicie o tych prasach, jakie są ich zalety i wady oraz jak wygląda cena części zamiennych? Może macie jakieś inne propozycje?
    • Przez michal12301
      Witam. Jaki ciągnik polecacie do tura w tym przedziale mocy?
    • Przez ukaszMeller
      kupiłem tura FAUCHEUX F2 ale bez joysticka wie ktos gdzie mozna go kupic, joystick elektryczny 3 sekcyjny, tur jest sterowany elektrozaworami ktore sa umieszcone na turze,
    • Przez jedrus2020
      Witam jestem w trakcie budowy tura do 60. Tzn kompletowania części. Rzecz stanęła na siłownikach. Na allegro jest dość duża rozpiętośc cenowa. Od 200 zł produkcji polskiej do praktycznie 500 za sztukę. Tur byłby używany głownie do wożenia podłoża popieczarkowego czyli swojego rodzaju torfu. Więc nie miałby zbyt ciężko. Z tego co się orientowałem jeśli chodzi o seryjne sprzedawane tury to mają one siłowniki skraw-met ale nie mogłem znaleźć żadnej oferty cenowej tej firmy. Może polecicie coś za przystępną cenę?
      Jaką dużą łyżkę można zrobić do tura żeby zbytnio nie obciążać przedniej osi? Jakie ona powinna mieć wymiary?
  • Dodaj nową pozycję...
v