Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Nie wiem jaki to jest Same ale jak starszy model tego same to wpisz na allegro lub olx gość się nazywa Brylka miejscowość to Gostynin lub Sierakowek woj. mazowieckie on miał dużo tego na części
Opublikowano

A skąd mogę wiedzieć,a co ci szkodzi do nich zadzwonić w nikt ci w pysk nie da przez telefon , mają katalogi do ci powie czy jast czy nie ma ,a tak ogólnie właścicielem firmy jest niemiec i naprawiają takie ciągniki ,skrzynie też to części skas muszą mieć

Najwyższej sam podjadę bo będę dziś przejazdem jak nie chcesz dzwonić

Opublikowano

niektórych części nie ma bo na przykład zrobili jakąś modyfikacje i można założyć inna ale trzeba zrobić właśnie całą modyfikacje niekiedy się opłaca a niekiedy nie bo wiąże się to z wymianą 1 lub kilku elementów

dzięki za fatygę

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Zet7211MF6140
      Witam. Jest taki problem że zginęła jednyka i dwójka. Na polowych i szosowych nie ma wogole. 3i 4 działają normalnie. Co to może być ?
    • Przez Rafał11
      W moim Same nie da się wrzucić rewersu do przodu do tyłu wchodzi lekko a to przodu się nie da dokładnie jest tak tak samo z wajchą co się zmienia zakres biegów. Czym to może być spowodowane??
    • Przez JasiekAgriculture
      Witam mam problem z rewersem w Same na początku rewers wyskakiwał tylko na wstecznym biegu tzn cofając po równej drodze nic sie nie działo a jesli tylko byl jakis kamień czy cos to szarpło ciagnikiem i bieg wyskakiwał  teraz dzieje mi sie to również przy jezdzie do przodu GDY PRZYTRZYMAM MOCNIEJ DZWIGNIE TO NIC NIE WYSKAKUJE. Moze miał ktos z was taki problem i pomoze co zrobic?
    • Przez Dominik8686
      Witam.Jest problem ze skrzynią w MacCormiku cx110 xtrashift 2012 rok  -Dźwignia od zmiany zakresów nie chce się przełączać. Siedzi na 3-zakresie.Kontrolka od ciśnienia oleju w skrzyni się świeci. Ładowacz czołowy podnosi.Czy dźwignia od zakresów nie działa ponieważ być może nie ma ciśnienia oleju w skrzyni ?
    • Przez lukasztusin123
      Witam.
      Valtra Valmet 8150, gdzie zamontowana jest pompa, która odpowiada za ciśnienie oleju w skrzyni biegów?  Czy ta sama pompa odpowiada za skrzynię biegów, oraz za całą resztę hydrauliki w traktorze? (wspomaganie, podnośnik itd.)
  • Dodaj nową pozycję...
v