Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez KrychxU
      Witam forumowiczów, z powodu braku dużej ilości czasu nie zdążyłem przejrzeć całej zawartości forum odnośnie wzw. Rozrzutnika warfarmy. 
      Głównie chodzi mi o to by posiadacze określili ile mocy potrzeba by ten rozrzutnik nie stawiał oporu, mam zetora 7211 i myślę że w tych 6 tonach na suchym gruncie da radę, jaka jest wasza opinia na ten temat? 
      I jeszcze jedno, czy ten model Rozrzutnika z pionowymi wałkami jest godny uwagi? 
      Pozdrawiam serdecznie i czekam na komentarze. 
      Zdjęcie z internetu, nie mojego autorstwa 

• Przez ArturKa
      Witam czy warto kupić siewnik do kukurydzy "klein multicron" 6 rzędów obsiewał by 30 h rocznie. 
      Lub podać swoje propozycje siewnik tylko 6 żędowy do 15 tyś. 
      Dziękuję za pomoc. 
    • Przez magdar
      Szybkie pytanie, jakieś opinie o firmie Tomy M&C z Lutomierza?  Mam umówiony transport po zboże ale, że nie płacą gotówką wolałabym poznać opinie kogoś kto z nimi handlował. Z góry dziekuje za pomoc
    • Przez szwagier84
      Witam W przyszłości planuje zakup wyżej wymienionego ciągnika oczywiście używanego. Proszę użytkowników którzy takowy ciągnik posiadają o opinię na jego temat. Plusy minusy najczęstsze usterki koszty serwisowania. Dziękuję i pozdrawiam
    • Przez Pozoga
      Witam wszystkic. Jestem tu nowy i potrzebuje najwięcej informacji na temat ciągnika renault 854 mi symbol silnika to mam D226-4  R204 jaka jest jego moc??? Z góry dziękuję.

• Dodaj nową pozycję...
v