Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bialy2005
      Jak nawozić kukurydzę? Przedsiewnie dostała 200kg mocznika, 200kg soli potasowej i 200kg superfosfatu 46%, wczesniej obornik 30-40t/ha Mam ochote teraz jeszcze rozsiac 150kg mocznika na hektar czy jest sens???
      Co roku o tej porze pryskałem raz albo 2 razy mocznikiem 25kg na hektar ale w tym roku nie co robic bo juz oststnie dni kiedy moge wjechac zeby jej nie łamac?
      Jakie zapotrzebowanie na składniki odżywcze ma kukurydza?
    • Przez Balzak
      Ja używam Atranexu i pryskam przed wschodowi efekt jest super..
    • Przez Stach456
      Witajcie, piszę w związku z wyborem przystawki, poszukuje jakiejś 4 rzędowej.
      Jaka będzie odpowiednia do tego kombajnu 4 czy może 5?
      Jaka firma będzie dobra bo na rynku jest ich dużo?
      Jak macie coś swojego do sprzedania to możecie podsyłać, zapraszam do dyskusji!
    • Przez janusz84
      Witam. Sial ktoś z Was kukurydzę na kiszonkę siewnikiem zbożowym Agro-masz serii SR ? 

• Przez Kizo
      Poszukuję informacji na temat nasion kukurydzy LG 3215 a dokładniej chodzi o to czy ktoś posiada takowe nasiona zaprawione w 2007 lub 2008 roku czy są dostępne tylko takie poddane ponownie ocenie w 02-2008 a zaprawiane pod koniec 2006. Podsumowując szukam informacji czy są dostępne w sprzedaży "świeże" nasiona wyżej wymienionej odmiany czy tylko takie poddane ponownie ocenie.
  • Dodaj nową pozycję...
v