Skocz do zawartości

Czy w 3060 jest ten sam przedni most co w 6120/30?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak w temacie może ktoś oś wie na ten temat. Potrzebuję przedni most do mf 3060 mam niedaleko możliwość kupna od 6120/30 Tylko czy będzie pasował? Jak porównać?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez dereniek
      Siema mam pytanie z jakiej blachy zrobić obciążnik do Mf 3060 i jaką wagę dobrać bo talerzowka waży tonę
    • Przez Blusik
      Witam czy ktoś może powiedzieć mi z jakiego auta jest ta felga z opona 
      Wiem że felga jest zabezpieczona pierścieniem do okoła. 
      Traktor ma 30-40 lat 

• Przez AgroRol323
      Witam
      Pytanie z ciekawości. Robił ktoś sama 4x4 z innymi kołami z przodu a innymi z tyłu? Miałem pomysł na przedni most od uaza, a tylny od stara. Wie ktoś czy w ogóle da się to połączyć i jak to połączyć?
      Z góry dzięki
    • Przez lukbold
      Naraz przestał działać podnośnik. Na panelu diody świecą się jak należy choć dostrzegam przygasanie a ładowanie koło 13.6V. Próbowałem też wciskać elektrozawory i nie ma reakcji podnośnika. Hydraulika zewnętrzna działa. Podejrzewam zawór podnośnika bo nie działa ręczne sterowanie. Rozbierał to ktoś? coś się przycięło? Jest tam parę śrub ale nie chce od razu wszystkiego rozkręcać bo tez nie wiem czego się spodziewać. Odkręciłem elektrozawory i znalazłem tam trochę mułu ale nie przycinały się. Może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł gdzie szukać?
    • Przez kola89
      Witam, dzisiaj podczas jazdy przelanczalem z 2b na 4b i nagle traktor tak jakby przestal jechac. Od tej pory nie jedzie na zadnym biegu. Sprzeglo raczej wykluczam gdyz biegi wchodza normalnie i slychac ze w skrzyni cos pracuje (ale zadnych zgrzytow, po prostu slychac prace przy puszczonym sprzegle , a przy wcisnietym nie). Atak z tylu sie nie kreci, wiec obstawiam, ze awarii uleglo cos w skrzyni. Moze macie jakies pomysly. Mf 3060 z 1987 roku, skrzynia AB 16/16 bez polbiegu.
  • Dodaj nową pozycję...
v