Instalacje fotowoltaiczne
-
Podobna zawartość
-
Przez kadman
Rano tata chciałgo odpalić słabo kręcił to podłączył prostownik. Potem go odłączył od prostownika i przekręcił kluczyk i zrobiło się zwarcie bo tak długo rozrusznik kręcił aż rozładował się akumlator cofnięcie kluczyka nic nic nie pomogo.:angry: Teraz żadna kontrolka się nie świeci nie reaguje na nic, mimo podłączenia innego akumlatora, bezpieczniki sprawdzałem są dobre co zrobić
-
Przez tomekxwz
witam panowie!!! mianowicie mam taki problem dzisiaj po umyciu fergusona chciałem go odpalić ale nie można... słychać tylko zaskakiwanie elektromagnesu a rozrusznik ani drgnie.proszę o pilną pomoc
-
Przez Vinci007
Witam!
Zakładam nowy temat "Inwestycje w gospodarstwach położonych na obszarach Natura 2000 w ramach Prow 2014-2020"
Na ten temat jest mało wiadomośći w necie, a program rusza już w I kwartale 2017 roku.
Każdy niech pisze co wie? Jakie wymagania, na jakie maszyny można dostać itp.
-
Przez arkady12
Witam serdecznie, pojawił się pomysł na hodowlę kóz. Posiadam budynki inwentarskie aktualnie pod bydło mleczne, ale jest problem z odbiorem i w ogóle z mleczarnią. Ciekawi mnie jaka jest mleczność kóz karpackich jaka powierzchnia, łąk na jakie pogłowie, i czy ktoś współpracował z mleczarnią Turek ( wielkopolskie ) w zakresie mleka koziego bądź jakiekolwiek opinie o tej mleczarni Minusem jest odległość do mleczarni bliżej mnie jest np osm Kutno ( Łowicz ) ale nie mogę się doinformować od nich jak ze skupem.
Wdzięczny będę tag że za wszystkie dodatkowe spostrzeżenia
-
Przez blackfish
Witam,
Sprawa jak w temacie. Przyszedł mi jakieś 2-3 miesiące wniosek o przyznanie płatności na 2017 r. Już jest prawie maj a pieniędzy za 2016 wciąż nie widać? Wie ktoś czym to jest spowodowane? Ojciec składał od lat, nigdy nie było problemów kasa zawsze wpływała od grudnia -do lutego. A tu zonk. Może jest coś o czym nie wiem?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Oświetlenie robocze P+T ZETOR 6340 - instalacja elektryczna