Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam renault Ares 540 RX postanowiłem zakupić ładowacz czołowy i padlo na mailleux mx 120 i teraz pytanie jak u was działa amortyzacja ładowacza bo u mnie amortyzuje sama lyzke według mnie powinno amortyzować całego ładowacza dodam że wszystko działa prawidłowo samo poziom również zauważyłem że jak chce nabrać coś łyżka to łyżka sama zaczyna opadać podczas nabierania np. piasku

Opublikowano

Swego czasu miałem trochę mx100 to amortyzowało całą ramę akumulator był podłączony w rozdzielacz przez zawór ale czy chwytak był amortyzowany tego nie wiem bo nie miałem osprzętu.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian1221
      Witam. Mianowicie mam pytanie w sprawie ciągnika PRONAR 1221A są jakieś lepsze taśmy walka WOM NIZ ORYGINALNE

• Przez KarolBodnar
      Witam, 
      Pilnie potrzebuję informacji na temat osi, której zdjęcia załączam do tematu, chcę wiedzieć z czego pochodzi oraz jej parametry nacisk itp. z góry dziękuję

• Przez RobertGielata
      Cześć.
      Może ktoś z Kolegów orientuje się od jakiego pojazdu pochodzi ten rozrusznik?
      Pozdrawiam.

• Przez RobertGielata
      Cześć.
      Może ktoś z Kolegów orientuje się od jakiego pojazdu pochodzi ten rozrusznik?
      Pozdrawiam.

• Przez Atari
      Witam, mam problem z 3 sekcją w tym turze. 
      Otóż po podaniu napięcia na cewkę zawór nie przestawia się na 3 sekcję. Wykręciłem cewkę i sprawdziłem ją śrubą i trzyma mocno po podaniu  napięcia. Wodzik w rozdzielaczu też pływa swobodnie góra dół. gdzie może leżeć przyczyna awarii? W załączeniu zdjęcie rozdzielacza.

• Dodaj nową pozycję...
v