Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć,

Szukam osób do współpracy. 
Potrzebuję waszego eksperckiego oka!
Z waszą pomocą możemy stworzyć coś fajnego!

Pracuję nad narzędziem do organizacji pracy w rolnictwie:

Projekt składa się z dwóch części: kalendarz + budżet oraz karty pracy czyli "historie", 
w których będziesz mógł przechowywać wszelkie niezbędne dane do prowadzenia nowoczesnego i prosperującego gospodarstwa rolnego! 
Zestaw składa się z kart: historia pola, historia zwierząt, historia maszyn, zasoby (magazyn). Kto by to wszystko spamiętał? :)

Na pytanie "po co mi to" odpowiem następująco:
– w celu zaoszczędzenia czasu
– w celu zwiększenia wolnego czasu
– w celu zwiększenia terminowości
– w celu zmniejszenia ilości błędów wpływających na dochody
– aby pomóc w lepszej organizacji czasu
– aby wpłynąć na produktywność pracy
– aby usystematyzować pracę
– aby wywiązywać się ze wszystkich obowiązków

Chętnych do testowania proszę o kontakt na adres 

slesinska.magdalena@gmail.com

lub odzywajcie się niżej ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez stop
      Witam!
      Zainteresowały mnie takie brony http://allegro.pl/br...3436085768.html
      posiadają ramę, a nie zwykłą rurę tzw. barki co jest dużym plusem. Cena (1650zł z dostawą) jak na takie 5- polowe składane ręcznie z zębem 14 jest OK.

Proszę posiadaczy bron z tej firmy o opinie jak jest z wytrzymałością, chodzi mi o ramę, łańcuszki, pola bron, farbę, zawiasy dosłownie wszystko co może się zużyć.
      Jakie są wasze zdania na ten temat http://img14.allegro...57/3436085768_1
      http://demarol.pl/in...76&Itemid=16��- na foto wygląda obiecująco
      Parametry: WZMOCNIONA RAMA PEŁNA SKŁADANA Z PROFILA 60x60 --- tylko jaką ma grubość ????????? Czy profil 60*60 to nie za mało? Można będzie taką ramą dociskać brony do ziemi?

Kolejna sprawa to czy ząb 14 wystarczy do uprawy po orce na lessach II i III klasa bonitacyjna gleby ?

PS. Może ktoś znajdzie alternatywę w tej cenie
      Jeśli obawiacie się otwartości publicznej wypowiedzi na forum to zawsze piszcie PW do mnie, jestem ciekaw opinii na temat tych bron.

Proszę o rzeczowe odpowiedzi .

Pozdrawiam

:edit::
      Nikt nie posiada takich bron? Mam tylko jedna opinię na PW i jest wyraźnie negatywna. Widocznie nie chcecie się przyznać, że kupiliście taki złom. Nie będę robił więcej reklamy producentowi bo ten już nawet zwiększył cenę. :edit:

• Przez PaweKozowski
      Mam zadanie wykonać Projekt obory wolnostanowiskowej dla 70 krów mlecznych, 30 opasów, 20 cieląt. Czy ma ktoś może pomysł na taką oborę i wrzuci swój projekt. Oczywiście z wyposażeniem. Pozdrawiam  
    • Przez hus2431
      Przygotowałem projekt swojej obory wolnostanowiskowej. Ile bydła mięsnego mogło by się zmieścić do obory o takiej wielkości i ile dałbym rade utrzymać na 17ha?

Projekt:

• Przez MaciejEs
      Witam, znacie jakieś firmy budowlane w Wielkopolsce, które stawiają oborę, bukaciarnie od a-z ?
      Druga sprawa, polecicie kogoś kto robi projekty?
      Trzecia sprawa, macie kogoś kto robi operat środowiskowy?
    • Przez viking
      Witam,
      Z racji kiepskiej deszczowej pogody nie zdążyłem do tej pory wyrównać pole po orce i zwapnować.
      Gleby jest bardzo kwaśna i wymaga pilnego odkwaszenia.  
      Jakie byłoby najlepsze wyjście z tej sytuacji, rozrzucić teraz wapno granulowanie ręcznie na 1 h. czy poczekać na lepszą pogodę, ewentualnie jak przyjdą mrozy i wtedy rozrzucić rozsiewaczem ?
  • Dodaj nową pozycję...
v