Traktor Lamborghini na nowy PROW
-
Podobna zawartość
-
Przez mllodyyy
Witam mam takie pytanie czy ktoś się orientuje jaki jest przelicznik według którego ARIMR przelicza moc ciągników, chodzi mi głównie o to że mam 35 ha i zastanawiam się czy agencja przyzna mi ciagnik o mocy 110 KM a jak nie to ile musiał bym mieć ha żeby taki ciagnik mi przysługiwał, i czy dzierżawa jak nie jest zapisana notarialnie tylko jest umowa na piśmie między rolnikiem a właścicielem działki to tez będzie się zaliczać do wielkości gospodarstwa?? czy musi być raczej dzierżawa spisana notarialnie ??
-
Przez Sebastian
Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
-
Przez Andre8989
Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
-
Przez Mateusz320
Witam mam zamiar kupić ciągnik do gospodarstwa mlecznego ma być to główny ciągnik. Farmtrac 690dtn silnik teraz euro 3b 3. 4l skrzynia 24 na 24 takiego złożyłem we wniosku myślę teraz też o proxime o podobnej mocy czy coś innego polecacie? W tych cenach oczywiście
-
Przez AgroRol323
Witam
Pytanie z ciekawości. Robił ktoś sama 4x4 z innymi kołami z przodu a innymi z tyłu? Miałem pomysł na przedni most od uaza, a tylny od stara. Wie ktoś czy w ogóle da się to połączyć i jak to połączyć?
Z góry dzięki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Siłownik pomocniczy podnośnik
Karcher HDS 558c