Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Rozsiewcz ogólnie rozsiewa równo i dobrze , ale na nim " Ruda tańczy jak szalona " czy się myje czy nie  farba zejdzie i rdza go zjada , mam MX 2009r i te rączki na bokach jeszcze trochę to odlecą :P . ale jeśli chodzi o wysiew to jest ok :P

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, therider napisał:

Lepiej dopłać do raucha lub amazonki i będziesz śmigać jak szalona:D

o otóż to Amazone najbardziej :P nawet Używka 100 % lepsza od nowej Unii , Po pogłoski chodzą ze nowe Amazone to tez już nie to samo co te starsze :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez grabaz
      Witam wszystkich,
      Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS który będzie współpracował z c-330 a w przyszłym roku z zetorem 8011  np.modele z serii 60 do 900. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać.  W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie. 
    • Gość
      Przez Gość
      Witam, mam pytanie. Chcę zrobić remont rozsiewacza amazone.Nie wiem czy jest to model ZAE 601 czy ZAE 602. Jaka jest między nimi różnica? Problem polega na tym że zaczął mi lecieć olej ze skrzyni tak jak widać na zdjęciu. Gdzie można dostać części do tych rozsiewaczy?

• Przez PatrykNowakowski
      Witam 🙂 szukam opini na temat pługów obrotowych. Jakie macie opinie na temat pługów tych w temacie? Jaki obrót jest lepszy siłownik z przodu, z tyłu, pionowy czy poziomy, jakie są plusy i minusy tych wariantów? Przedpłużki czy scinacze? Może ktoś poleca jakiś inny pług do 20 tyś zł na resorach 4x40? 🙂

• Przez podol21
      Witam. Sprzedam agregat podorywkowy Unia Kos 2.6 st. Rok produkcji 2012. Wogóle nie używany. 

• Przez liber
      Witam wszystkich czy posiada ktoś z was rozsiewacz nawozu pz spectra.Jak on się sprawuje w praktyce
  • Dodaj nową pozycję...
v