-
Podobna zawartość
-
Przez wesol123101
witam ostatnia spalił mi się bezpiecznik od kogutów przy ciągniku new holland ts 135a nie wiem który to jest bezpiecznik a nie mam instrukcji obsługi najlepiej żeby mi ktoś wysłał zdjecie
-
Przez witek99
witam.
jestem przed kupnem ładowacza czołowego do ciągnik ursus 4512, i nie wiem jaki wybrać (napewno nie chce firm METAL-FACH ani METAL-TECHNIK).
jaki ładowacz polecacie do tego ciągnika musi być 3sekcyjny i dobrze by było aby miał joystick.dodam ze mam małe gospodarstwo a tur będzie używany do załadunku obornik i do zawożenia i owijania sianokiszonki w liczbie 100 szt
-
Przez wkacperw
Poszukuje ciągnik do paszowozu.
Obecnie mam ursusa c360 i wyczuwam brak mocy.
W ciągniku nie mogę mieć kabiny ponieważ mam niski strop a wiec nowe odpadają.
Zależało by mi aby ciągnik posiadał przedni napęd
-
Przez Andrzej121
Witam kupiłem mf 6270 z 2002 r i ma dwa półbiegi C i D nie wiem czy ten model tak ma czy ma 4 ABCD
-
Przez Daoran23
Witam zamierzam kupić ciągnik i podobają mi się Case z serii Maxxum np model 5140 120km wiem ze maja fajny silnik Cummins ale słyszałem że podobno te ciągniki posiadają stałe niewymienne cylindry silnika i chciałbym się upewnić bo jak trafie zajeżdżony to tylko zostanie wymiana silnika która pewnie jest droga wiec nie chciałbym wyrzucić pieniędzy w błoto proszę o odpowiedz jak to jest i dziekuję
-