Kupię jałówki
-
Podobna zawartość
-
Przez zbigi123
Moja krowa dostala silnego zapalenie przez co przestala jesc i nic jej nie pomaga stosowalem synulox, tetradelte masci i nic, a co gorsza calkiem stracila mleko we wszystkich cwiartkach a zapalenie ma w jednej. Prosze o szbkie odpowiedzi.
-
Przez Pawlo547
Witam znacie jakoś firmę która sprowadza bydło mleczne szczególnie montbeliarde lub simental tylko kraj pochodzenia montbeliarde Francja a simental Bawaria a co powiedzie na temat jałówek naszych sąsiadów południowych np Czech ich genetyka jest lepsza od naszej na początek interesowało by mnie 5 sztuk. Jeżeli znacie sprawdzonego dostawce proszę o nr kontaktowy
-
Przez Kacperkuj-pom
Jakie macie sposoby na dojenie jalowek ? Jakis czas byly spokojne ale ostanio trafila sie strasznie nerwowa I zastanawiam sie czy taki poskrom jak do korekcj racic zdal by egzamin w tak ekstremalnych przypadkach . Mowiac nerwowa mam na mysli ze musialo ja trzymac 5 osob
-
Przez Romas11
Sprzedam Byczki ras mięsnych i mlecznych w wadze 200-350 kg, Jalówki ras mięsnych i mlecznych w wadze 200-350 kg i Celiaki byczki ras mięsnych i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
605978048
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Arion 630
Zamek drzwi do MTZ 82