Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zajechał ktoś kiedyś z nowiną, że bydło w górę poszło? Każdy to samo klepie.

Opublikowano
7 godzin temu, wiko napisał:

Tak,zgodzę się, że nawet i przy małej cenie mogą tak zrobić,jednak większe prawdopodobieństwo oszustwa jest podczas większej ceny.

Pamietam, ze oddawalaes też do Zakrzewskich, Getmor-u. U Zakrzewskich wyszło słabo,że teraz nie chcesz oddać i nawet nie wspomniałeś o nich pisząc o cenach w poszczególnych zakladach? Bo Getmo wiem na swojej skórze czym pachnie, dziwiłem się zawsze, że Ty tam oddajesz i jesteś zadowolony... 

3 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

No i w piątek jadą:) W sobote jade na uboj i ogladac firme jak wyglada. Trzeba jakiegos kierowce znalesc:P

Dzięki za odpowiedź

Opublikowano

wiko napisał:

7 godzin temu, wiko napisał:

Tak,zgodzę się, że nawet i przy małej cenie mogą tak zrobić,jednak większe prawdopodobieństwo oszustwa jest podczas większej ceny.

Pamietam, ze oddawalaes też do Zakrzewskich, Getmor-u. U Zakrzewskich wyszło słabo,że teraz nie chcesz oddać i nawet nie wspomniałeś o nich pisząc o cenach w poszczególnych zakladach? Bo Getmo wiem na swojej skórze czym pachnie, dziwiłem się zawsze, że Ty tam oddajesz i jesteś zadowolony... 

3 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

No i w piątek jadą:) W sobote jade na uboj i ogladac firme jak wyglada. Trzeba jakiegos kierowce znalesc:P

Dzięki za odpowiedź

Getmor daje niższa cenę więc dlatego tam nie pojadą. A tam jeszcze nie zostałem oszukany może dlatego że mam tam trochę znajomych bo to ubojnia z bliskiej okolicy.

Opublikowano

debrzyna napisał:

47 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Jedzie ze mna kolega

Weż koleżanke to sie obejdzie bez picia 😊

Koleżanka mi nie potrzebna jedynie zona pojedzie ale pewnie w sobotę nie będzie jej się chciało

Opublikowano
48 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Więc jak bo szybciej będę miał fakturę coś tak czuje;)

Szkoda,że mi o Zakrzewskich nie raczysz odpowiedzieć chociaz pytam teraz i kilka miesięcy temu tez pytalem..

Opublikowano

Jak Ci wyszły latem byki u niego,choć domyślam się,  że bez rewelacji skoro się nie chwaliles po sprzedaży i kilka miesięcy się nie odezwałeś 

Opublikowano
19 minut temu, JarekBazydlo napisał:

A co Ci mam powiedzieć? Dają gorszą cenę. Jeszcze dobrze płaci Waleński-Pięta dziś dzwonił ale chciałby 10szt od razu a mi to nie pasuje

z którym gadałeś  ? Z Sebatianem Waleńśkim ? Bo on chwalił twój towar  

Opublikowano
5 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Szczerze to z dwoma osobami rozmawiałem od nich pierwszy raz z jakimś przedstawicielem a dziś z współwłaścicielem ale nie pamiętam imienia końcówka numeru 818

i ile ci daje po obniżkach cen ?

Opublikowano (edytowane)

A dzwoni np URBANEK ich kierowca daje cynk jak cena skoczy i wtedy się pyta czy mam coś  . Albo jak są w h*j tanie zadzwonię i mówi żebym poczekał kilka dni . Nie wszyscy takie chamy . Są tez tacy  że sikierą trzeba wygnać hehe. 

Jeszcze ty sprzedajesz ich teraz ile 4 a masz z 10 takich teraz ładnych . Kolega nie raz sprzedawał po 40 sztuk i kurde nie wiem albo on debil że na te ubojnie nie jeździł czy co . Zawsze na żywo sprzedawał 

Edytowane przez zkordalski
Opublikowano

TelefonyRadom napisał:

5 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Szczerze to z dwoma osobami rozmawiałem od nich pierwszy raz z jakimś przedstawicielem a dziś z współwłaścicielem ale nie pamiętam imienia końcówka numeru 818

i ile ci daje po obniżkach cen ?

Sorki nie będę pisał bo znów ktoś napisze że to niemożliwe czy coś podobnego.

Opublikowano
2 minuty temu, Mr_Julian napisał:

Bydło tanieje a nawozy 20% w górę ku**a. 

@TelefonyRadomTelefonyRadomaTelefonyRadomTelefonyRadom

A ten walenski to skad jest i ile placi za mm

BYK 13.40 klasa O, 13.80 R, 14.20 U

JAŁÓWKA 13.20 klasa O, 13.60 R, 14.00 U

KROWA   11.30 klasa 0, 11.50 R. Pow 320 kg

Pępowo po Gostyński

Ceny z wczoraj rano 

Opublikowano

walenski nawet tam do ciebie juz dojezdza?? szybko sie rozwija bo czesto o nim słychac... rok temu w maju pierwsze byki kupował od mnie. musiałem ich uczyć wganiania byków jeszcze (jak byk ruszył ostro to sebastian z kolegą  uciekali haha ) Ostanio był lukasz ten to widac było ze ma wprawe, Z niego w sumie to tez kawał byka hehe 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v