Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie ok. zawsze idzie się dogadać. z płatnością nigdy ne było problemów. a no i ma wagę przy aucie ale jak u mnie z luzu bydło to bez żadnego słowa jedzie na wagę samochodową. minus taki ze często trzeba dzwonić żeby w końcu dojechał po bydło 

Opublikowano
35 minut temu, AdamRo napisał:

Bierz kolega te jałówki. Nie odbierze Starownik to się do mnie odezwiesz.

Wziąć weźmiesz, tylko czy dasz mu wtedy po 9 netto 😉?

Cena byka na wbc się zmieniła czy nadal to co jest od początku listopada?

Opublikowano
5 godzin temu, aro321 napisał:

koledzy czy zrobię jak kupię jalowki LM czstorasowe po 11 zl netto w wadze +- 260 kg a później z z sprzedam duże po 9 zł netto?

nie futruj handlarza, niech sam je chowa a potem sprzeda po 8zł

Opublikowano

Dnia 22.11.2018 o 08:25, Bugii napisał:

Tydzien temu sprzedane 16 bykow. 8.2 zl brutto. 6,% skitki. 12 hf, 4 hf/sm. Waga od 690- 840kg. 

13 jalowek 7.5zl brutto 6 % skitki 8 hf 5 hf/sm waga 590- 700kg 

Wazone najpierw na swojej wadze.

Opublikowano

Może chce ktoś kupić jalowki MM ,odsadki po około 230-300 kg, jest ich 10 i 2 byczki. Po bardzo dużych  krowach mieszancach, głównie z Sm. Kryte bykiem lmxsm .jakby coś to wiecej info na priw i konkretne osoby. 

Opublikowano

wiko napisał:

Może chce ktoś kupić jalowki MM ,odsadki po około 230-300 kg, jest ich 10 i 2 byczki. Po bardzo dużych  krowach mieszancach, głównie z Sm. Kryte bykiem lmxsm .jakby coś to wiecej info na priw i konkretne osoby. 

cena?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v