Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, nikolas29 napisał:

to ty jako sołtys jeszcze pracujesz gdzies? soleckiego nie starcza,, a bykow kto pilnuje?

Ale chyba sołtys był kiedyś a przydomek został?

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, nikolas29 napisał:

to ty jako sołtys jeszcze pracujesz gdzies? soleckiego nie starcza,, a bykow kto pilnuje?

Sołtysem byłem kiedyś. 

Tak pracuje na gospodarstwie -po takiej pracy odpoczynek się nie należy? 

20 minut temu, Baks00 napisał:

Ale chyba sołtys był kiedyś a przydomek został?

Tak jak piszesz ^_^

Opublikowano

już z nimi dziś pogadałem sobie-jeleni szukają..........

W ofercie byk R po 14,2,- w rozmowie max 13,5 przy ich odbiorze cena z oferty jest za min 30 szt na zakładzie.Gość straszył że od poniedziałku cena leci ........a jak pytam gdybym sie zdecydował na sprzedaż to kiedy odbiór??Jutro w do godz 10 by byli a mają do mnie spory kawałek, bo w piątek cały dzień biją...........Myślą że ktoś jest głupi i odda im bydlaka oni przewiozą go ok 300km potrzymają z 20h i dopiero ubiją.....Hit był na końcu jak spytałem o termin płatności-w ofercie była gotówka a miły pan mówi,ze jak vatowiec to 30 dni O.o

Opublikowano
4 godziny temu, RafaKdziela napisał:

nikolas29

Tak lepiej na każdym byku dało ,jak na żywo .Co do szczegółów zachowam dla siebie .Biorę przykład z znakomitych hodowców z forum :)

Powiem jedno przekonałem się do sprzedaży byków na WBC .

to chociaż napisz jaki zakład brał

Opublikowano
5 godzin temu, RafaKdziela napisał:

nikolas29

Tak lepiej na każdym byku dało ,jak na żywo .Co do szczegółów zachowam dla siebie .Biorę przykład z znakomitych hodowców z forum :)

Powiem jedno przekonałem się do sprzedaży byków na WBC .

A teraz Rafał zmień firme  i sprzedaj na WBC takie same byki niespodzianka murowana:D

Kolega 2 tygodnie temu sprzedał5sztuk powyżej 800 kg mieszance LM handlarzom. Jak dostał fakture i rozliczenie  to sie okazazało ze praktycznie jedenego byka odał za darmoB|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v