Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajomy oddaje do nich ,ale nie wszystkie . Jak będę się z nim widział to troche jeszcze popytam jak to jest teraz , bo on mi dał namiar do sokołowa i sobie wtedy chwalił ,ale niektóre sztuki sprzedawał handlarzom ma ponad 60szt.

Opublikowano
12 minut temu, Azor07 napisał:

Znajomy oddaje do nich ,ale nie wszystkie . Jak będę się z nim widział to troche jeszcze popytam jak to jest teraz , bo on mi dał namiar do sokołowa i sobie wtedy chwalił ,ale niektóre sztuki sprzedawał handlarzom ma ponad 60szt.

my własnie chcemy tak około 60 sztuk mieć. Jakbyś się coś dowiedział to napisz tutaj a najlepiej na pw 

Opublikowano
29 minut temu, soltys48 napisał:

Firma zbyszko -Ktoś coś??

Dostałęm cennik byk R 14,2, Jałówka R 13,6

Pytaj o termin płatności przede wszystkim, chłopaki z łódzkiego znają temat

Opublikowano
11 godzin temu, micgal39533 napisał:

A jak jest z sokolowem i wbc u nich bo na targach z nimi rozmawialiśmy i mają dzwonić w kwietniu

Jak wszędzie, kiedy potrzebuje jest dobrze , nie to wyboje marne jak wszędzie

11 godzin temu, micgal39533 napisał:

A jak jest z sokolowem i wbc u nich bo na targach z nimi rozmawialiśmy i mają dzwonić w kwietniu

Jak wszędzie, kiedy potrzebuje jest dobrze , nie to wyboje marne jak wszędzie

Opublikowano
Dnia 3/7/2018 o 19:57, przemek28_28 napisał:

Ja dziś dzwoniłem zapytać po ile bydło to hf 7,2 mieszaniec 7,5 a mięsny 7,8 ceny netto- jeździmy na wagę ogólną. A do drugiego odbiorcy to cena mięsny 7,3 a hf 6,7 netto. Wielkopolska okolice konina.

Zadzwoń do mnie:)

Opublikowano
48 minut temu, micgal39533 napisał:

my własnie chcemy tak około 60 sztuk mieć. Jakbyś się coś dowiedział to napisz tutaj a najlepiej na pw 

Powinien być po ziemniaki to popytam on jest z Gnojna (między Szydłowem a Chmielnikiem

Opublikowano
Przed chwilą, RafaKdziela napisał:

Byki rozliczone na WBC .Dało sporo więcej kasy niż na żywą sztuki w klasie E-2 ,U-3 i R.

Cena za E-14,40 netto

U-14,20 netto

R-13,80 netto .

podaj wagi żywca i tuszy jeśli możesz

Opublikowano
2 godziny temu, RafaKdziela napisał:

Byki rozliczone na WBC .Dało sporo więcej kasy niż na żywą sztuki w klasie E-2 ,U-3 i R.

Cena za E-14,40 netto

U-14,20 netto

R-13,80 netto .

A nie mówiłem :D

Opublikowano (edytowane)

A co do czego Gringo

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
23 godziny temu, soltys48 napisał:

Panie Darku teraz to ja jestem po pracy i pije piwo , jutro zadzwonie może sie dogadamy........

to ty jako sołtys jeszcze pracujesz gdzies? soleckiego nie starcza,, a bykow kto pilnuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v