-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20180001107/O/D20181107.pdf
https://www.arimr.gov.pl/dla-beneficjenta/wszystkie-wnioski/prow-2014-2020/poddzialanie-42-wsparcie-inwestycji-w-przetwarzanie-produktow-rolnych-obrot-nimi-lub-ich-rozwoj.html
www.agrofoto.pl/multimedia/pliki/88147.html
Czy jest ktoś zainteresowany tym programem PROW?
Jest kilka zawiłości które może warto przedyskutować, zwłaszcza że nabór już niebawem.
-
Przez farmer15555
Jak znaleźć taki elektrozawór bo szukam szukam i identycznego nie mogę się doszukać bądź podobnego.
lub taki
są takie same lecz ten drugi jest z 2003r i ma inne numery. K KSM 11/03 VR032AA35V03 = 12V pomoże ktoś znaleźć zamiennik?
-
Przez mieczownik
Witajcie stoje przed zakupem prasy Jaka prase polecacie do siana słomy i sianokiszonki 😉 ciagnik do prasy to Claas Arion 620 Ursus 1224 ❤❤❤ -
Przez artur04c
Witam, potrzebuję przedni napęd lub układ planetarny przedniego napędu ewentualnie krótszą pochwę napędu (lewą) jak się nie znajdzie to chociaż 3x satelity i rozdzielacz hydrauliczny na 3 sekcje, najlepiej warmińsko-mazurskie, ewentualnie poza jak się nie znajdzie. W razie pytań proszę o pisanie pod tym postem lub pv. Pozdrawiam.
ps. co do rozdzielacza to mam pytanie, otóż czy w garażowych warunkach da radę samemu wymienić uszczelniacze? Ponieważ mam 2 sekcyjny i cieknie i został zakupiony 3 sekcyjny i tak samo się z niego cieknie. Nie z każdej sekcji, ale cieknie, Chciałem do 2 dołożyć 3 z 2 rozdzielacza, ale jest inny typ i nie pasuje.
-
Przez xXKarolXx
Witam. Mam problem z hydraulika mianowicie Pompa podnosi tylko jak sie skreca kołami lub rusza , tur się podnosi gdy skręńcam kołami , a jak nie to nie działa i wywala błędy i blokuje , tak jak by nie pobudzało pompy , a jak skręceńce to pobudzi i wszystko działa jak należy , dodam ze tur opada szybko , a czasmi potrafi stać całą noc i nie drgnie w czym może być problem pacjent fendt 716 vario tms z 2005r tur tuz wom pomoże ktos ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Instrukcja obslugi deutz fahr agrolux75
Zaczep polowy/dolny - Ursus C-328