Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,potrzebuje pomocy.chce kupić prase  claas variant 180 lub nowszą do ok. 25 000 w polsce by coś od handlarzy znalazł a jak ich ominąć ?i samemu znaleźć i sobie przywieźć ,gdzie szukać ?na wszystkich stronach co sa dostępne to ceny zbyt wysokie drożej jak u nas-to w takim razie skąd biorą handlarze?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20180001107/O/D20181107.pdf

https://www.arimr.gov.pl/dla-beneficjenta/wszystkie-wnioski/prow-2014-2020/poddzialanie-42-wsparcie-inwestycji-w-przetwarzanie-produktow-rolnych-obrot-nimi-lub-ich-rozwoj.html

www.agrofoto.pl/multimedia/pliki/88147.html

Czy jest ktoś zainteresowany tym programem PROW?
      Jest kilka zawiłości które może warto przedyskutować, zwłaszcza że nabór już niebawem.
    • Przez farmer15555
      Jak znaleźć taki elektrozawór bo szukam szukam i identycznego nie mogę się doszukać bądź podobnego.
      lub taki 
      są takie same lecz ten drugi jest z 2003r i ma inne numery. K KSM 11/03 VR032AA35V03  = 12V pomoże ktoś znaleźć zamiennik? 
    • Przez mieczownik
      Witajcie stoje przed zakupem prasy Jaka prase polecacie do siana słomy i sianokiszonki 😉 ciagnik do prasy to Claas Arion 620 Ursus 1224 ❤❤❤
    • Przez artur04c
      Witam, potrzebuję przedni napęd lub układ planetarny przedniego napędu ewentualnie krótszą pochwę napędu (lewą) jak się nie znajdzie to chociaż 3x satelity i rozdzielacz hydrauliczny na 3 sekcje, najlepiej warmińsko-mazurskie, ewentualnie poza jak się nie znajdzie. W razie pytań proszę o pisanie pod tym postem lub pv. Pozdrawiam. 
      ps. co do rozdzielacza to mam pytanie, otóż czy w garażowych warunkach da radę samemu wymienić uszczelniacze? Ponieważ mam 2 sekcyjny i cieknie i został zakupiony 3 sekcyjny i tak samo się z niego cieknie. Nie z każdej sekcji, ale cieknie, Chciałem do 2 dołożyć 3 z 2 rozdzielacza, ale jest inny typ i nie pasuje. 
    • Przez xXKarolXx
      Witam. Mam problem z hydraulika  mianowicie Pompa podnosi tylko jak sie skreca kołami lub rusza  , tur się podnosi gdy skręńcam kołami  , a jak nie to nie działa i wywala błędy i blokuje , tak jak by nie pobudzało pompy , a jak skręceńce to pobudzi i wszystko działa jak należy , dodam ze tur opada szybko , a czasmi potrafi stać całą noc i nie drgnie w czym może być problem pacjent fendt 716 vario  tms z 2005r tur tuz wom pomoże ktos ?
  • Dodaj nową pozycję...
v