Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie. Czy moze być tak ze mccormick mtx z 2008 roku moze miec czerwone podwozie ? bo z tego co ja wiem to od 2007 juz byly z czarnym a znalazlem dwa ktore sa niby z 2008 roku ale maja czerwone podwozie i teraz nie wiem czy sa jakies malowane czy moze tak byc oryginalnie ? dodatkowo jeden z nich ma stary fotel taki jak do 2007 roku chyba bo pozniej wychodzily te czerwone fotele i siodełko z boku. Mogl by ktos pomoc bo nie wiem juz czy to tak oryginalnie moze byc czy ktos juz cos z tymi traktorami kombinowal ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zetor88
      Witam jak w temacie mam problem z obrotomierzem w c85 proszę o pomoc jak on działa tzn. Skąd zczytuje obroty jest jakiś czujnik jeśli tak to gdzie? Czy czyta z alternatora? Pozdrawiam 
    • Przez zetor88
      Witam jak w temacie mam problem z obrotomierzem w c85 proszę o pomoc jak on działa tzn. Skąd zczytuje obroty jest jakiś czujnik jeśli tak to gdzie? Czy czyta z alternatora? Pozdrawiam 
    • Przez DawidMagieda
      Witam  co sądzicie o tym ciągniku: McCORMICK seria X50m HC (High Clearance)
      - uwagi użytkowników 
    • Przez elkar
      Witam wszystkich miłośników McCormick,
      Proszę o pomoc w wykryciu usterki w moim ciągniku : po odpaleniu nie reaguje na jazdę do przodu ani do tyłu 
      Na wyświetlaczu jest błąd   " IC error 102"
      Z góry dziękuję za pomoc !
    • Przez tokarz
      Co może być przyczyną zgrzytania (trzeszczenia) wydaje się że w skrzyni lub w tylnym moście (ciężko zlokalizować).  Dodam że stało się to raptownie  przy siewie po zawróceniu się na nowy przejazd (podniesienie i opuszczenie TUZ, użycie rewersu i wyjścia hydraulicznego). Trzeszczenie ustępuje przy obciążeniu hydrauliki (przy podnoszeniu TUZ, przy skręcaniu, przy używaniu wyjść hydrauliki). Pompa jest sprawna i nie ma luzów na wałku ani też na łożysku przy skrzyni. Trzeszczy i zgrzyta tak samo przy jechaniu  jak i na postoju, nasila się przy zwiększaniu obrotów silnika. Czy to może byś jakiś zawór, czy poleciało coś w skrzyni?  Sprawa pilna bo siewy stoją, pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v