Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w sumie tak , kombajn nie był malowany od nowosci i ma oreginalny napis MERCATOR 75 . To czemu na tabliczce pisze PROTECTOR? Z tego co wyczytałem to mercatory nie mialy hedera 2.6 m , choc heder mogl byc zmieniony

Opublikowano

Też pomyslałem o tym ze tył jest inny , ale po sprawdzeniu koloru farby i to ze sroby łączace blachy sa w nienaruszonym stanie wskazje ze bylo raczej nie odkrecane.

Opublikowano

@sybi a jak załączasz (młocarnię,napęd hedera,wysyp zboża)czy dźwignie pracują przód-tył,czy góra dół

czy zegary masz przy kierownicy ,czy po prawej stronie obok dźwigni od biegów

Opublikowano

młocarnia ,napęd hedera,wysyp zboża załączam z lewej strony siedzenia a dzwignie pracuja gór - dół , zegary sa z prawej strony kolo dzwigni zmiany biegów

Opublikowano
młocarnia ,napęd hedera,wysyp zboża załączam z lewej strony siedzenia a dzwignie pracuja gór - dół , zegary sa z prawej strony kolo dzwigni zmiany biegów

Więc tak jak mówiłem tył jest zmieniony. Może ktoś kiedyś nie umiał cofać he he ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja mam CLAAS DOMINATOR 108 SL MAXI i jestem z niego bardzo bardzo zadowolony.

Opublikowano

mój Claas to Dominator 88s niby ma 20 lat ale jestem z niego zadowolony ;) jedyna rzecz jaka mi przeszkadza to mechaniczna skrzynia biegów