Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

U mnie jeździmy Medionem 320. Jak dla mnie kombajn nie do zdarcia. Mam go od nowego i przez 6 sezonów bez najmniejszej awarii. Jedyna "poważna" naprawa, jaka go czeka to wymiana joysticka, bo styki się już wyrobiły. Maszynka szybka, wydajna i zwinna. Nie bez powodu mawiają, żeby kupować ciągnik John Deere`a a kombajn Claasa :-)

Opublikowano

Ja kiedyś miałem claasa columbusa. CO to była za maszyna była u nas kilka naście sezonów miała tylko 2 czy 3 awarie :(

Opublikowano (edytowane)

Ja mam dominatora 85 i dominatora 108S maszyny już przepracowały 10 sezonów jak na razie OK :(

Edytowane przez tomek
nie piszemy z cap's lockiem!!!
Opublikowano

@Jozek18-do Dominatora 85 w moich stronach dostaniesz części używane od ręki a jak nówka to max 2 dni,chyba że u korbanków to też od ręki prawie wszystko mają ale wiadomo oni to mają ceny kosmos.

Opublikowano

ja posiadam właśnie od tego roku dominatora 98 Sl kupiłem go za 100 tys zł jest z 1992 r robiłem mu przegląd i malowałem wygląda super i mam do niego stół wjechałem w żepak ujechałem 300m i zawór pękł wymieniałem tłok i wszystkie zawory 20 ha wymłucił mi znajomy a potem po naprawie było juz ekstra ale zaskoczył mnie ten zawór słyszałem jednak że w claasach nieraz tak jest..... <peh> chyba zostawie go na następny sezon ale jeszcze nie jestem pewien rozglądam się za młodszym miał przepracowane około 4000mth