Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
przemek1692    1

Witam. Mam problem z nieznaną kontrolką w moim ciągniku. Kupiłem niedawno ciągnik VALMET 505 i od pewnego czasu zaświeca mi się kontrolka gdy ciągnik jest na obrotach powyżej 1500 obrotów/min. Myślałem że to mały stan oleju w podnośniku ,uzupełniłem ale kontrolka wraz się zaświeca.

http://img22.imageshack.us/img22/3719/kopia11.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
qazi    59

filtr powietrza masz zapchany, to jest kontrolka od filtra powietrza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
przemek1692    1

proszę was o pomoc , od czego jest ta kontrolka???

 

sprawdzę jutro na razie serdecznie dziękuje i pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jarekb20    1

na 100% kontrolka od filtra powietrza. Na małych obrotach nie świeci bo jest mniejsze zapotrzebowanie na powietrze a powyżej 1500 już może się ciągnik "dusić"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Baza18    9

zgadzam sie kolegami powyzej to jest kontrolka od Filtra powierza. A jak Ci sie zapala to znaczy ze jest zapchany.

Mam identyczna w Explorerze ;] :unsure:


Baza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Czol0o
      Witam, jak w temacie mam problem z napięciem ladowania 
      Komputer po odpaleniu pokazuje 12,8V gdzie powinno być 14 wymieniłem alternator na nowy i nie pomogło. 
      Dodatkowo czasem wyskakuje błąd i sygnał dźwiękowy. 
      Co może być przyczyną? 
    • Przez patryk741
      witam wszystkich użytkowników na wstępie chciałbym żeby administrator strony przeniósł to gdzie trzeba. jest to mój pierwszy temat. otóż mój problem polega na tym ostatnio wymieniłem sobie halogeny tradycyjne na halogeny led i gdy są włączone i zostanie włączone radio radio z lat 90 to w głośnikach słychać takie brzeczenie/buczenie i różnego rodzaju dźwięki jest to bardzo irytujące i chciałbym to naprawić i tu moje pytanie wie ktoś jak to naprawić ? dziękuję bardzo za pomoc
    • Przez kepa416
      Cześć, 
      Kupiłem opryskiwacz John Deere 632. Mam instrukcje ze strony JD. Widzę że powinna tam być 5 pinowa wtyczka 5-P 16-A 380V. 
      Mam 4 przewody które włożyłem na krótko w gniazdo 3 pin w ciągniku John Deere 6105r aby sprawdzić czy komputer działa. Okazuje się że działa tylko zabezpieczenie w tym gnieździe mam 25A a na schemacie od opryskiwacza widzę i 30 i 75 A. Boję się że przy rozkładaniu belki może uszkodzić instalacje. 
      Czy do takiego zestawu muszę poprowadzić osobne przewody spod aku i zrobić wtyczkę na zewnątrz? Nie chciałbym robić podwójnej roboty jeśli wtyczka w środku ogarnie taki prąd. 
    • Przez ABM
      Gdzie tanio kupię przełącznik wielofunkcyjny do mf 6140,a może podpasuje z jakiegoś samochodu?
    • Przez t8nv9gfxwp
      Witam, jak wyżej w temacie, mam problem z hamulcem ręcznym. Rok ładowarki to 2015. Czujnik zmieniony na nowy i zero poprawy. Maszyna w ogóle nie widzi ręcznego a co za tym idzie nawet z miejsca nie ruszy po odpaleniu. Czy jest jakiś sterownik/moduł który tym steruje? 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj