Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem studentem ostatniego roku na wydziale Agroinżynierii na Uniwersytecie Rolniczym. Piszę pracę inżynierską na temat diagnostyki komputerowej ciągników rolniczych poprzez Isobus. Czy ma ktoś może jakieś informację na ten temat? Ogólnie każda informacja o Isobus może być dla mnie przydatna.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zwroc sie najlepiej do dealera, ktory oferuje traktory z Isobus, powinien ci udzielic najwiecej informacji na ten temat. Kiedys pomagalem w podobny sposob kolezance, szukalem informacji w Grene, bardzo chetnie i duzo jej pomogli.

Opublikowano

Sorki że może nie dotyczy tematu :)

gsmphone napisałeś że jesteś studentem ostatniego roku na wydziale Agroinżynierii na Uniwersytecie Rolniczym mógłbyś mi napisać coś więcej o tej uczelni. Chodzi mi mianowicie o informacje: gdzie się ona znajduje, czy na niej się uczy o nowoczesnych technologiach stosowanych w maszynach rolniczych i na jakie przedmioty musiał bym położyć większy nacisk i z czego najlepiej by było zdać maturę aby bez problemu tam się dostać. Jestem co prawda dopiero w pierwszej klasie technikum elektronicznego ale interesują mnie nowe technologie stosowane w maszynach rolniczych i chciałbym się kształcić w ty kierunku.

Z góry dzięki za odpowiedź :)