Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Fastrac i Gowei
Opublikowano

oooo dzieki kolego super ze wiesz i mam do kogo uderzyc, rozkumam to. Moze wiesz jak wychodzi spalanie?wiem ze Ty miałes inny silnik ale jakie sa opinie?aha i co to jest za lampka zielona z włacznikiem albo cos we wnetrzu z kabiny z prawej str.lusterka w srodku-bo w moim typie taka jest ale co to to nie mam pojecia.

aha ziomek z tego co kumam to ja mam troche starszy pulpit i konsole po prawej jakTY miałes. Mam 3 pokretła od podnosnika od lewej gora-dól potem pokretło ze skala od 1 do 10 no i obok małe pokretło tez ze skala od 1do 10.

Opublikowano

ja miałem z silnikiem Cumminsa to spalanie było nie za bardzo trochę ,moc taka jak MX 135 a palił około 3-4 l więcej na godzine,a w polu to nie mierzyłem .Pamietaj jak pracujesz w polu to zmieniaj grupy biegów nie rób na H tylko na M bo wtedy pali jak smok w turze radzę to samo,Twój silnik będzie za pewne oszczędniejszy obyrolleyes.gif .Ta lampeczka co mówisz to jest podświetlenie nocne pulpitu,bardzo przydatne.Pulpit ,może inaczej oznaczony ale funkcje te same,pierwsze pokrętło z 1-10 to pozycyjne,jak wysoko ma Ci podnosić,a to małe to za pewne szybkość reakcji

Opublikowano

qqq- dzięki za wskazówki. Ja H ustawienia jak narazie urzywam na drodze ale dobrze wiedziec.W tym tygodiu jade do przymiarki ładowacza ok 100km.firmy trima wiadomo ze urzywke bo nowy to masakra.

koses-ja 60 mam przy 2300. ale to u mnie na pedale, max recznym dociagne do 2450obr. i max skrzynia pewnie cos ponad 60km/h a na tablicy pisze ze mam 50skrzynie hehe. pozdrawiam

Opublikowano

Witam a ja właśnie tak się przymierzam do kupna, mam takie pytanie bo widziałem że nieraz w ogłoszeniach podają przebieg w kilometrach, jak to odnieść do moto godzin? i czy na 2000 rok 150 000km to dużo?

Opublikowano

HEj! mój ma przebiek 62 000 mil bo jest z W.B co daje ok.100 000km. a ma 5 000mth. Wiec napewno moto godziny tez sa podane tylko czasemi w ogłoszeniach nie podawaja. pozdr

Opublikowano

koses nie moge teraz zrobic bo jestem w domu a jcb na gospodarstwie.ok 55km. chodzi o ikonke na wyswietlaczy lewym na pulpicie u dołu. takia ikonka opony. pozdro. w ustawieniach kompa na pulpicie moge ją właczyć lub wył.

Opublikowano

to nie przypomnę sobie.PS ładna maszyna ale trochę goła bez wom i tuza z przodu i nawet obciążniki zdjeli z niego:)

Opublikowano

qqq oki trudno.

dzieki! tuz i wom zawsze mozna dokupic a po drugie to bardziej potrzebuje ładowacz z przodu,odpuściłem trime bo troche był już wymęczony i kupilismy agram w tym samym wyposarzeniu który juz leży u majstra i czeka za dopasowaniem. Obciążników nie miał bo smigał w transporcie.

Opublikowano

ooooo!! ładnie ładnie. no własnie drogie a w tym co się czaje sa 3 piersi do wymiany. a jak z tym kołem tam jest?ładnie zachodzi?czeba zajezdzac daleko?