Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Fastrac i Gowei
Opublikowano

ja maiłem jcb 2140 4ws 2004 rok ,jakm kupiłem miał 2000 mtg,hmm co miał ,wszystko pełna opcja ,abs-y,podnośnik ,wałek przód i obciążnik 900 kg,szerokie koła 540/32 i drugi komplet 600/30

Opublikowano

oj no to niezły sprzet miales i sprzedałes zebym ja to wiedział. za ile poszedł?ten co kupiłem nie ma tuz bo pilniej musze ladowacz zalozyc a tuz domatuje jesli bedzie taka potrzeba lub jesli ten sie sprawdzi kupimy nowszego z lepszym wypasem. ma abs klima itp no i tez szerokie 540/30.

Opublikowano

oj no to niezły sprzet miales i sprzedałes zebym ja to wiedział. za ile poszedł?ten co kupiłem nie ma tuz bo pilniej musze ladowacz zalozyc a tuz domatuje jesli bedzie taka potrzeba lub jesli ten sie sprawdzi kupimy nowszego z lepszym wypasem. ma abs klima itp no i tez szerokie 540/30.

No powiem Ci,że maszynka była pierwsza klasa ,żyletka.No był na allegrowink.gif ,sprzedałem za 190000 tys.zł , na paliwo na transport opuściłem.Wsumie tuz to nie potrzebny ,zależy co się robi,TUR chyba będzie drogi na niego i to musi być mocna konstrukcja,może jakiś MX.... no tylko że przy kołach u mnie 600/30 jak zapinałem siewnik z rotorem to za nisko podnosił i ciężko było nawracać...

Teraz rozglądam się za drugim...

Opublikowano

co do ładowacza to mysle nad stollem gdzies tam widziałem pare urzywek i moze akurat cos podejdzie. Twojego kolego kumam wisiał jakis czas na alledrogo za 220tys a potem za 190 no i poszedł,kumam bo sam go sledziłem i ogładałem nie raz :blink: Powodzonka w poszukiwaniu u mnie jesli ten sie sprawdzi to za jakies 2-3 lata pomyslimy o zakupie 3185.pozdro

Opublikowano

kolego podobno ładowacz Quicke Q75 to dobry ładowacz na JCB ,no wisiał trochę bo cenę dałem kosmiczną, tak na początek ,żeby rozpatrzeć rynek co i jaksmile.gif ,no i troszkę zszedłem i odrazu poszedł ,bo maszyna była warta swoich pieniędzy i awarii prawie nie było wcale,przez 2 lata,coś tam raz z elektryką było i biegów nie było co niektórych ale nic poważnego,

A jaką masz skrzynie ,ile idzie??

Opublikowano

oj widziałem kolego ze wisiał dosc długo a potem raz dwa poszedł.Wiesz mam nadzieje ze u mnie rowniez nie bedzie problemow z takim sprzetem odnosnie awarii,a Ty swoim fastem na jakich olejach jezdziłes?ile moj idzie to niewiem skrzynia autoshift 54 biegi sprowadzony z angli i jeszcze go nie rozkumałem, miał go dowiesc piątek lub dzis a jednak nie dał rady wiec jak nie zrobi tego w poniedziałek to we wtorek srode sami na kołach nim zjedziemy,opanujemy i potem pomyslimy nad ładowaczem bo to dość pilne by go znalesc i zamocowac,myslimy nad urzywka w rozsadnej kasie. Narazie pokazuje w milach a orientujesz sie czy komputer i wyswietlanie idzie ustawic na kilometry?Kolego dobrze wiedziec o Twoim doswiadczeniu i bede smiało walił pytanka gdybym czegos nie wiedział tutaj.Widze ze paru znawców tematy jest wiec si. pozdrawiam :blink:

Opublikowano

ja swoim jeździłem na olejach BP,co do licznika to nie wiemwink.gif ,ja miałem w km,i nigdy nie sprawdzałem czy ma inne mozliwości...

Gość JohnDeere6030
Opublikowano

fastrack jaka ma najmniejsza moc ???

Gość JohnDeere6030
Opublikowano

z takich i z takich :unsure:

Opublikowano

hejka!!! juz albo dopiero odpisuje!! Mam fasta juz u siebie od piatku uf wg mnie narazie mniamniocha!jeszcze nie kumam co gdzie i jak ale daje rade. Polecialem jak narazie 40mil nA GODZ CO DAJE JAKIES 64km/h i wg.mnie wystarczy to i tak szybko. Mam pare pytan na temat sterowania tylnim tuzem-jak sie ustawia itp.

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

główne pokrętło wiadomo podnoszenie opuszczanie,pokretło z żółw/zając szybkość reakcji ,pokrętło z strzałką do góry to ustawiasz jak wysoko ma ci podnosić,bezpieczniki masz za stacyjką pod dekielkiem