Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otwieram "Nowy Temat" bo takiego chyba nie ma.Wiec zaczne pierwszy.Ile kosztuje przyczepa Poettinger Europrofi 40m lub 50m3?

Interesują mnie także ceny przyczepy innych marek (40-50m3)

Opublikowano

Zapraszam Ciebie kolego do firmy w której pracuje do łomży na ulicę poznańską 148b dowiesz się wszystkiego w każdym szczególe dodam tylko że w sprzedaży posiadamy przyzcepy marki Bergmann, Pottinger i Green bull

Opublikowano

Znajomy brał ostatnio torro z wałkami z tyłu i szerokimi oponami i zapłacił prawie 300 tysięcy złotych. Pojemność 50 m3

@grzes6130 To jest ta składnica naprzeciw pps-ów?

Opublikowano

europrofi5000D na dużych kapciach bez skrętnej osi kosztuje ok 180tyś a krone o tej samej pojemności 25-30 tyś więcej:D

a i nie zrażaj się początkową ceną bo jak my kupywaliśmy (pottinger europrofi 4000D) pare wiosen temu to diler strzelił 220tyś:lol: ale ostatecznie za 150 kupiłem:D jak się zorientujesz w cenach to dam Ci namiar na gościa z kolna, on mi najtaniej zaoferował i od niego kupiłem

@grzes6130 za ile kosiarkę czołową mi sprzedacie alphe 3m szerokości:D tylko odrazu poproszę to -25%:D taką cenę realną:) i ja powiem za ile ja mam wstępnie już umówioną:)

Opublikowano

Kolego Adrianos interesuje ciebie tylko sama kosiarka? Jeśli bierzesz większą ilość sprzętu upusty będą się kształtować na wyższym poziomie, jeśli chodzi o samą kosiarkę nie licz na zbyt duże upusty.

Kolego bolton chodzi ci pewnie o Przyczepę Vicon Rotex? Jeśli chodzi o vicona nie mamy go na wyłączność ale dla konkretnego klienta można załatwić wszystko :lol:

Opublikowano

Skorzystam z tego tematu,szukam przyczepy samozbierającej o pojemności 35-50m3.I to jest ważne: może być bez podbieracza,ale musi mieć sprawny posuw (najlepiej hydrauliczny) i jeździć na tandemie.A może poszukujecie konkretnego podbieracza to można się dogadać.

Opublikowano

europrofi5000D na dużych kapciach bez skrętnej osi kosztuje ok 180tyś a krone o tej samej pojemności 25-30 tyś więcej:D

a i nie zrażaj się początkową ceną bo jak my kupywaliśmy (pottinger europrofi 4000D) pare wiosen temu to diler strzelił 220tyś:D ale ostatecznie za 150 kupiłem:D jak się zorientujesz w cenach to dam Ci namiar na gościa z kolna, on mi najtaniej zaoferował i od niego kupiłem

Kolego daj namiar na tego goscia z kolna i napisz mi jak się sprawuje przyczepka i czy jelonek 6630premiumka 110km da rade z europrofi 50m3 czy jednak brac 45? dodam ze teraz z claasem 445s 45m3 smiga na luzaku

Opublikowano

danielFarmer-kolega rok temu nabył na program europrofii 5000 i jd 6630-suma 500tys. i bajka-widziałem,hektar pryzm narobił,niesamowita wydajność.ale jd.czipa dostał żeby szybciej szło i na pryzme wchodził. sam na to choruje. pozdro