Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie posiadam ale sąsiad ma to jest nic innego jak trochę rozbudowany Bolek :) Polska myśl techniczna więc wiesz jak jest ;) szczerze to w tych pieniądzach kupisz piękną grimme niż nową pyrę ;)
Opublikowano
wuja wymieniał Bolka i patrzył na nową pyre i kosztowała 120 tysięcy grimme kupił za 85 gdzie ma 3 tony zbiornik skretna oś dyszel itd :) A sąsiad ma pyre to jak kopał to coś tam już piszczało ... no i ta skretna oś której brakuje :)
Opublikowano

Wydaje mi się że w tej większej dopiero jest skrętna oś, a według mnie też bym polecił grimme albo wuhlmaus, lepiej będzie sobie radzić z zanieczyszczeniami czy z ziemią, będziesz szybciej kopał niż pyrą, pyra to taki ciut większy i rozbudowany bolek

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pawcio21
      witam mam pytanie bo słyszalem ze mozna wsawic stary cep w klepisko zeby bylo rowne jak jest krzywe ? Czy ktos cos takiego robil i jak to wstawic prosze o odpowiedz . Podobno lepiej mlóci tak slyszalem ale mechanik juz nie zyje to co robił  

• Przez pawcio21
      witam mam pytanie bo słyszalem ze mozna wsawic stary cep w klepisko zeby bylo rowne jak jest krzywe ? Czy ktos cos takiego robil i jak to wstawic prosze o odpowiedz . Podobno lepiej mlóci tak slyszalem ale mechanik juz nie zyje to co robił  

• Przez mccormickc90max
      Witam Kolegów,

Jaki sensowny kombajn do 400 tysięcy zł mógłbym wybrać? Myślałem nad JD W330 ale nie znalazłem na jego temat zbyt wielu opinii. Kombajn miałby też kosić w sezonie około 20ha koniczyny na ziarno. Nie kosiłbym nim kukurydzy. Coś możecie podpowiedzieć?
    • Przez magdziarz
      Witam serdecznie. Koledzy chciałabym kupić kombajn. Doradzcie co będzie lepsze. Mam na oku jd 1450wts i cws oraz megę 204 i mediona 340. Jestem skłonny ku jd. Tylko różne opinie się o nim słyszy. Co myślicie, pozdrawiam. 
  • Dodaj nową pozycję...
v