-
Podobna zawartość
-
Przez Alak
Witam.
Chodzi mi po głowie zakup kombajnu tak za około 150 tyś. Przeglądając serwisy ogłoszeniowe najlepsza opcja wydają się New Holland tx66 tx67 tx68 i John Deere 2266 2268 2066 itp.. Tutaj pytanie moje do was...
Który z tych wymienionych lepszy i dlaczego? Liczę na opinie posiadaczy takich modeli.
Z góry Dzięki😉
-
Przez biznes12
potzrebuję porady odnośnie kombajnów ciąganych nowych mam na oku markę DEWULF ma ktoś taki kombajn?
ogólnie chodzi mi o zbiór marchwi i ziemniaka żeby był i do tego i do tego
wie ktoś może jak cenowo marka Grimme wychodzi? czy mozna marchew i ziemniaki tym samym kombajnem zbierać?
-
Przez NorbertKolk
Witam . Poszukuję informacji technicznych do skrzyni w która wyposażone są ciągniki same titan lamborghini deutz fahr itd . Wiem że montowane były tam te same skrzynie a jedynie różniły się wyposażeniem i sterowaniem . Taką samą skrzynię mam w Renault 180.94 i niestety brak ludzi do pomocy aby ją reaktywować . Zbieram wszystkie informacje aby wiedzieć jak ta skrzynia działa jakie musi mieć wartości itd . Większość użytkowników Ciągników renault ze skrzynią multishift 3 zakresy 9 przełożeń ,sprzedają te ciagniki ze względu na fakt iż nie mogą nigdzie uzyskać pomocy i rzetelnych informacji aby te skrzynie naprawić . Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc gdyż nie chodzi tu tylko o mój problem lecz o to aby te ciągniki również u innych wróciły do żywych .Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
-
Przez Pabloskos
Witam, poszukuje schematu budowy kompletnego dolnego zaczepu i sposobu jego mocowania do ciągnika.
Namiary na książkę obsługi i napraw oraz listę części zamiennych mile widziane (jez. polski, niemiecki lub angielski)

Rekomendowane odpowiedzi
Laverda L 624 i L 524 MCS - opinie , za i przeciw . Czy warto kupić ?
klepisko dronningborg 7000