Chwytak do bel
-
Podobna zawartość
-
Przez Jacekzetor
Witam, poszukuje instrukcji do ładowacza elektrycznego jak z załącznika. Czy ktoś może taką posiada? Chciałbym zrobić remont i potrzebuje kilku informacji
-
Przez DemoneK4
Witam, adaptacja od mailleux mx460 mx480 i mx600 starego typu pasuje do wszystkich wymienionych ładowaczy czy różnią się czymś? Mam adaptacje po mx460 i chciałbym załozyć na nią mx600, prosze o pomoc,
Pozdrawiam.
-
Przez celmer5
Witam, chciałbym zapytać czy na adaptację MX'a pasuje każdy ładowacz tej firmy? Czy jest jakaś różnica? Np czy szary ładowacz (mx80,120) pasuje na adaptację od czerwonego (starszego modelu) ? Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez jacek65
Dzień dobry.
Mój problem z ładowaczem Mailleux MX120 pojawił się z dnia na dzień.
Po podniesieniu łyżki do góry i przechyleniu do siebie nie ma możliwości jej opuszczenia lub odchylenia w normalnym trybie pracy - opuszczanie działa bardzo wolno przy delikatnym przesunięciu joysticka, a przy mocniejszym dopchnięciu dźwigni szarpie całym ładowaczem i słychać jak olej się przelewa w środku. Doszło do wybuchu siłownika (podobno przez zablokowany powrót oleju), został on wymieniony, jednak problem pozostał. Pojawiły się wycieki praktycznie na wszystkich przewodach oraz siłownikach, wcześniej było sucho. Bywa, że kilka razy pod rząd ładowacz podnosi i opuszcza normalnie, a nagle problem powraca.
-
Przez przystawka
Witam nie wiem czy jest jeszcze forum aktualne jestem nowy. Mam problem z rozdzielaczem od maillux mx120
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C330 z turem, chwytak/ przedłużka do big bagów