kosiarka rotacyjna Rawa Mazowiecka z-178 (1,65m)
-
Podobna zawartość
-
Przez AdamBa
Mam 11 ha i znajomi gospodarze mówia mi zeby zaczac hodowac jałowki i jak doroosna to je zacielic i na sprzedarz oraz hodowac rownierz byczki i do rzezni
-
Przez ZF9641
Proszę o podpowiedzi jak właściwie to zrobić.Zakupiłem siewniczek na 160 nasionek i multiplaty oraz drobny torf do kapusty z hormana.Podpowiedzcie mi czy dobrze planuję zasiew: nakładamy torf i uciskamy go tym przyciskiem dołączonym do siewnika,wysiew , przysypanie torfem,podlanie i przykrycie folią .Czy przykrywacie folią,fizeliną a może robi się to bez przykrycia i często podlewa.Liczę na dobre rady i pomoc.
-
Przez kolo19
Witam czy są tu jakieś producenty marchewki?Jak tak to piszcie ile siejecie, czy do przemysłu czy na świeży rynek, jaki siewnik macie, jakie linie do mycia i pakowania, od jakich producentów myjki, szczotkarki, sortowniki itp. i ile w ciągu dnia jestesćie w stanie przygotować do sprzedaży
Pozdrawiam
-
Przez tymtus
Siemka. Chciałbym wam przedstawić moje wyliczenia dotyczące nakładu na zboża, oraz zysku, jeżeli macie jakieś spostrzeżenia, czy coś się nie zgadza to piszcie
http://www.fotosik.p...4a29d43a8c.html
-
Przez kmwtw87
Witam,
moje pytanie zostało zawarte w temacie. Doprecyzuję tylko, że chodzi mi tutaj o to ile trzeba mieć ziemi. Mianowice, mam na myśli produkcję buraczków ćwikłowych, marchwi, cebuli, ewentualnie ziemniaków. Na te buraczki, marchew i cebulę myślę, że była by możliwość kontraktacji w lokalnym zakładzie przetwórstwa i na to bym chciał tylko liczyć, ponieważ nie chciałbym się bawić w pakowanie itd. Ziemniaki to raczej ostateczność ... w pobliżu raczej nie ma żadnego zakładu skupującego ziemniaki.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lakierowanie starej koparko ładowarki
Przedłużka do ładowacza czolowego