Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jakie to ST?

Mam key i login do v4 ale cos mi nie działa, a słyszałem, że trzeba cos pokombinować z instalowaniem i cos zrobić na wyłączonym necie, czy może mi ktoś pomóc ?

Prosze o pomoc :lol: :)

Opublikowano

Mam pytanie..... co mam zrobić żeby załadować gnój na rozrzutnik i gnojówkę nalać w beczkę???? I jak się nalewa oprysk do opryskiwacza????? w 3.66f coś sie zmieniało, a tu????

Opublikowano

Nie, TIRa automatycznego już nie ma. :lol: Niestety.

Podjeżdżasz beczką lub rozrzutnikiem pod zawór poło zbiornika i naciskasz klawisz na który trzeba zmienić manure pump. ten błąd nie został naprawiony. :)

Opublikowano

Tak działają,ale jak wgrałem Case+siewnik zawieszany na przód a na tył agregat to tylko z tym agregatem może pracować ten Case.Tego ciągnika nie podczepisz do żadnej innej maszyny

Opublikowano
Mam key i login do v4 ale cos mi nie działa, a słyszałem, że trzeba cos pokombinować z instalowaniem i cos zrobić na wyłączonym necie, czy może mi ktoś pomóc ?

Ponawiam pytanie kolegi bo ja też mam taki sam problem :D Pomóżcie... :lol:

Opublikowano

@matriks

musisz wpisać login i klucz

@ralfMTX140

Instalujesz st v4, odłączasz neta, uruchamiasz st v4, wpisuje key i login

i zawsze grasz z odłączonym netem

Opublikowano

Więc mody z v4 w v3.66 nie chodzą

CO prawda na farmie pojawia się cągnik ale jest on nieużyteczny ;] Nie da się do niego wejść klikając "]"

A jeśli wchodzisz przez park maszyn to gra zaczyna wariować :P

Własne doświadczenie :P

Opublikowano

A ja miałam Fendta 926 wsadzonego i działa, ale było cały czas widać główne menu w kabinie, ale dało się wejść przez ] i jeździć też, ale rzeczywiście gra dostaje kota i we wszystkich traktorach było gł. menu. :P Wystarczyło sprtzedać traktor i po bólu, a tera mam taki sam ale kompatybilny z v4.

Opublikowano

Witam! Mam problem z ST v4 odnośnie kombajnu do buraków ROPA jak kopie buraki to wogule ich nie widać w skrzyni i jak się wysypuje! Wykopywać wykopują się ale nie widać ich, wiecie może jak to naprawić albo zmienić? proszę o odpowiedź

Opublikowano
Witam! Mam problem z ST v4 odnośnie kombajnu do buraków ROPA jak kopie buraki to wogule ich nie widać w skrzyni i jak się wysypuje! Wykopywać wykopują się ale nie widać ich, wiecie może jak to naprawić albo zmienić? proszę o odpowiedź

A może to wcale nie są buraki. :P Upewnij się czy włączyłeś wszystkie elementy. Najlepiej wszystkie cyferki na klawiaturze po kolei wciskaj i sprawdzaj co się dzieje. Bo dokładnej klawiszologi nie pamiętam. :P