Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z obornikiem gdy wciskam klawisz napełnienia rozrzutnika i gdy się napełni nie mogę zatrzymać i z tej rury ciągle leci obornik. Co zrobić żeby

przestał lecieć? :rolleyes:

Opublikowano
Ja proponuję granie na rozłączonył łączu internetowym...

Bo miałem kilka takich przypdaków że gra się w pewnym momencie zacieła, albo nie chciała przyjąć loginu i key'a...

Lecz, gdy mam rozłączone łącze to nie mam już takich problemów ;)

mam problem z zapisaniem gry, gra dziala ale zapisac nie moge. Może mi ktos pomóc. :)

Gram na rozłoczonym necie

Opublikowano

Kurcze miałam mnóstwo obornika ok. 450 i wczoraj włączam grę i jest 0. ;) a obornika nie wywoziłam!!! :D

Potrzebny mi teraz, bo mam już po żniwach i trzeba wywieźć. Wiec jak się to coś zmienia w tych plikach żeby była dowolna liczba obornika. :D

P.S Też ostatnio mam problemy z zawieszaniem gry. Wczoraj grałam 3 godziny i chciałam wyjść do menu i klapa. Wszystko działało, dało się zminimalizować, przełączyć widoki (mapa, farma, satelita)ale nie reagowało menu na ruchy ani muszki ani klawiatury. I tyle godzin pracy poszło w krzaki. :angry:

Opublikowano

widocznie miałaś pech ale ta gra jest jeszcze tak nie dopracowana że czasem mam ochotę wywalić kompa przez okno a powiem tak mi działa czy mam włączony net czy nie chodzi zawsze. Mam już takie gospodarstwo że hej krowy tak mi obornik produkują że wywozić nie nadążam ;) ale trochę ich mam karmie cały czas słomą nie kiszonką:D

Opublikowano
Kurcze miałam mnóstwo obornika ok. 450 i wczoraj włączam grę i jest 0. ;) a obornika nie wywoziłam!!! :D

Potrzebny mi teraz, bo mam już po żniwach i trzeba wywieźć. Wiec jak się to coś zmienia w tych plikach żeby była dowolna liczba obornika. :D

P.S Też ostatnio mam problemy z zawieszaniem gry. Wczoraj grałam 3 godziny i chciałam wyjść do menu i klapa. Wszystko działało, dało się zminimalizować, przełączyć widoki (mapa, farma, satelita)ale nie reagowało menu na ruchy ani muszki ani klawiatury. I tyle godzin pracy poszło w krzaki. :angry:

znajdź w save plik odpowiadający obornikowi i zwiększ go do dowolnej ilości

Opublikowano

hehe a to troszkę trudne ja zmieniałem plony ostatnio mogę sobie zwiększyć tak że przejadę sts-em metr i juz mam pełny zbiornik to co by było na 10 hektarowym polu:)

Opublikowano
wtam.

Siągnłm te gierkę ale nie wiem w co mam wejść by zagrać??

Ma ktoś logink i hasło by się zarejestrowac w grze??

napisz do mnie na pw ( prywatna wiadomosc) jak chcesz haslo i info o tej grze.

Opublikowano
hehe ferguson zaczyna pomagać niema to jak zdobywać doświadczenie miłej gry na moich skinach życzę . POZDRO

Taziu trzeba pomagac osobom ktore maja ST ale niepotrafią obsugiwac gry. a co do twoich skinów jeszcze nierozesłałem dalej.

Opublikowano
Taziu trzeba pomagac osobom ktore maja ST ale niepotrafią obsugiwac gry. a co do twoich skinów jeszcze nierozesłałem dalej.

Oj. Nie bądź taki hojny. Ja jak ogłosiłam na forum, że pomagam w ST to z 8 dziennie pisało i to jeszcze taki imbecyle sie zdarzały, że wytłumaczyłam wszystko, a potem sie okazywało, że mu sie jeszcze gra ściąga!!!!!!!!!! I to nieraz 5 na raz pisało i jeszcze jak musiał który poczekać 20s. na odp. to już wysyłał znaki zapytania na całą stronę, wykrzykniki itp. :)

Jakoś ja jak pierwszy raz włączyłam ST to musiałam sobie sama poradzić. Wydrukowałam klawiszologię i jazda w pole. :) Ale w tedy mało kto w to grał więc nie było pomocy.

Na szczęście się skończyło, więc już wszystkich wyedukowałam. :) Ale następna fala była jak mody na simtractor.net zrobili płatne. 10 próśb na dzień o wysłanie na maila modów. (i jeszcze wytłumacz ze 3 razy jak to się wstawia) <_< Przy internecie 11kb/s. :rolleyes: Ale też już spokój. :)

Opublikowano
Oj. Nie bądź taki hojny. Ja jak ogłosiłam na forum, że pomagam w ST to z 8 dziennie pisało i to jeszcze taki imbecyle sie zdarzały, że wytłumaczyłam wszystko, a potem sie okazywało, że mu sie jeszcze gra ściąga!!!!!!!!!! I to nieraz 5 na raz pisało i jeszcze jak musiał który poczekać 20s. na odp. to już wysyłał znaki zapytania na całą stronę, wykrzykniki itp. :rolleyes:

Jakoś ja jak pierwszy raz włączyłam ST to musiałam sobie sama poradzić. Wydrukowałam klawiszologię i jazda w pole. :) Ale w tedy mało kto w to grał więc nie było pomocy.

Na szczęście się skończyło, więc już wszystkich wyedukowałam. :) Ale następna fala była jak mody na simtractor.net zrobili płatne. 10 próśb na dzień o wysłanie na maila modów. (i jeszcze wytłumacz ze 3 razy jak to się wstawia) :) Przy internecie 11kb/s. <_< Ale też już spokój. :)

hehe pati nie martw się ja pomagam jeśli mogę . A jak niemam czasu poprostu mówię nie!!

Opublikowano
W sim tractor części pierwszy raz o tym słyszę. <_< :rolleyes: :)

hehe moze to v4:) nie a tak serio to jak masz wszystkie maszyny to juz innych części nie dokupisz :) hehe a kody są ale może nie będę tu o tym pisał bo już na początku była o tym mowa