Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
krzysiek16m zagadaj do mnie na gg (mam numer w profilu). Dodatkowe maszyny możesz pobrać z tej strony . Po zainstalowaniu kup je i możesz jechać.

Które maszyny pobrać bo pobrałem chyba te do wersji 3.58, bo do 3.66 pisze tylko cougar tam jest więcej maszyn?? :blink:

Opublikowano
pobierz i to i to powinny obie chodzić a jak nie to napisz do mnje na gg pod nr 8319344

Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ten claas to niewiadomo w jakim formacie? :blink: pobrałem to pierwsze i zainstalowałem ale co to 'zainstaluj znaczy w folderze głównym"? :D

Po zainstalowaniu dodatku wszedłem w biznes kupuj sprzedaj no i jak wybrać dodatkowe maszyny? :D

Opublikowano

Zainstaluj w folderze główny czyli w głównym folderze gry, np. jeśli ST masz na C\Program Files\Simtractor 3.5 to w folderze Simtractor 3.5. Ten dodatek sam powinien ci sie zainstalować w odpowiednim miejscu. Dodatkowe maszyny możesz jechać jeśli je kupisz (BuY), następnie wchodzisz do parku maszyn i powinnes móc je wybrać i nimi jechać. Po zainstalowaniu tego dodatku jechać możesz, gdy kupisz,ale wybrać zawsze! :blink:

Opublikowano

zależy co pobierzesz czy skin czy nowe maszyny

napisz do mnie na gg to ci wytłumacze nr masz podany wyżej

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Opublikowano

Dzięki pronar15 jakoś sam doszedłem a na gg to pogadamy w dopiero piątek

mam kilka pytań co do gry. :lol:

1. Jak nasypać ziarno do siewnika?

2. Jak obracać kabinę w Xerionie?

3. Czy trawa odrasta czy trzeba ją siać?

4. Jak wysypywać zboże do silosu?

5. Jak nasypać trawę do siewnika?

6. Czy można jechać ciągnikiem, przy kosiarce żeby ona mi sypała, czy trzeba przez internet?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Ad1

Musisz podjechać pod silos (o ile coś w nim masz) i wciskasz [ powinien ci sie wyświetlić kalkulator obsiewu a jak nie to musisz dłużej przytrzymać <tylde>

Ad2

Kabine w xerionie obraca się =

ad3

Trawa po pewnym czasie sama odrośnie ewentualnie możesz nawieść ją gnojowicą

Ad5

Żeby trawe nasypać do siewnika musisz podjechać pod worki które leżą pod wiatą i wcisnąć ten sam przycisk co do napełniania zbożem czyli [

Ad4

Żeby wsypać zboże do silosu musisz podjechać przyczepą pod silos i wcisnąć przycisk kiprowania czyli 0

W przypadku gdy sypiesz zboże do tira to tu masz klawiszologie

F9 â ciężarówka na pole

F10 â ciężarówka do kombajnu

F11 â ciężarówka do silosu na farmie

F12 â ciężarówka do silosu w mieście

Ad6

Jeśli chodzi ci o sieczkarnie do kukurydzy to możesz do niej zaczepić przyczepe A niestety żeby ciągnik jechał obok maszyny to trzeba grać we dwóch w sieci ale o tego trzeba posiadać wersje 3.12

To moja praca

Pozdrawaiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Opublikowano

może musisz dłużej zaczekać

aż sie zapisze

nie wiem dokładnie spróbuj tak a jak nie to napisz do mnie na gg

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Opublikowano
może musisz dłużej zaczekać

aż sie zapisze

nie wiem dokładnie spróbuj tak a jak nie to napisz do mnie na gg

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Idą mi kropki do połowy i nagle znikają , :angry: no i nie wiem o co chodzi jestem wkużony bo miałem trochę już zrobione, a tu lipa :angry:

Opublikowano

właśnie nie wiem dokładnie co to może być

Może przesadziłeś ze skinami i tak czasem bywa

Jak ja pościągałem chyba z 5 skinów przyczepy samozbierającej to jak ją kupie to nie moge zapisać dlatego sprzedałem ją a trawe robie w kostki

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z kąd ściągnąć pełne lub częściowe spolszczenie do ST

spolszczenie możesz pobrać tutaj

http://www.simtractor.pl/viewtopic.php?t=1...f1f92418b324633

wystarczy tylko skopiować link na pasek adresu i dalej chyba bedziesz wiedział

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Opublikowano
Idą mi kropki do połowy i nagle znikają (...)

Mam pytanie: Nie masz w grze żadnej maszyn bez skina, tzn. jest biala? Wyskakiwały ci błędy podczas grania? Możesz nie miec pliku od jakiejś dodatkowej maszyny (mogłeś źle skopiować). Może to jest powodem. Jeśli nic nie pomoże to skopiuj savy kliknij i zainstaluj jeszcze raz gre.

Opublikowano
Mam pytanie: Nie masz w grze żadnej maszyn bez skina, tzn. jest biala? Wyskakiwały ci błędy podczas grania? Możesz nie miec pliku od jakiejś dodatkowej maszyny (mogłeś źle skopiować). Może to jest powodem. Jeśli nic nie pomoże to skopiuj savy kliknij i zainstaluj jeszcze raz gre.

Mam maszyny podstawowe i skiny, nie wyskakiwały mi błędy podczas grania. Przedtem normalnie się zapisywało nawet po pobraniu dodatkowych maszyn i jak zapiałem 9 raz to od tej pory już nie mogę. :angry: ;)

I chyba myślę że przesadziłem ze skinami bo mam ich 6 czyli może być to, co powiedział Pronar15. :lol:

Opublikowano

To w takim razie sprzedaj maszyne z którą przesadziłeś ze skinami io powinno być dobrze

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już od 28 maja rusza nowe forum(moje) na temat gry simtractor zapraszam wszystkich do rejestrowania się na nim i prosze tam poruszać tematy gry

http://simtractors.ok1.pl/index.php

Tutaj prosze sie rejetrować ale gdzies tak po niedzieli

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!! ;)