Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam!

Pytanie odnosi się do gry LANDWIRTSCHAFTS SIMULATOR,inaczej SYMULATOR FARMY(LS).Otóż nie mam zielonego pojęcia jak tworzy się mody do tej gry.Proszę o pomoc bo zależy mi na tym,dlatego że jestem synem rolnika i pracuje w rolnictwie,także lubię informatykę oraz mechanizację rolnictwa.Mam już kilka pomysłów na mody lecz nie wiem jak to zrobić.POMOCy!!!,oczywiście jak ktoś wie jak to się robi;)

Opublikowano

Modelujesz w AC3D lub 3dmax czy inne konwertujesz i programujesz nie wiem dokładnie jak się to robi wpisz w Googlach nazwę gry i wejdź na fora tam jest opisane :blink:

Opublikowano

Na początek robisz model w AC3D (najłatwiejszy program) i nakładasz na niego teksturę. Potem go konwertujesz poprzez program MAYA a na koniec do Giants Editor i go programujesz.

Niby prostę ale bardzo trudne ;)

Opublikowano

siemka mam taki problem zainstalowałem sobie lsa 2010 i wymagania niby są ok tylko wymagania są na proc 2.0 aq ja mam 1.8 a grafikę mam 256 i robi się coś takiego i jak mogę to naprawić??beztytuucym.png

Opublikowano

Ja też tak mam i na forach o ls pisali żeby przeinstalować sterowniki do kart graficznej lub zainstalować nowsze, ale i tak to nic nie dało, więc także oczekuje na odpowiedzi.

Opublikowano

Witam.

Szukam modów do ls2008:

ursus c-385A by ignac

bizon zo-56 by bociek [z kabiną lub bez]

mapa czacz v1 by bociek

mapa czacz v2 by bociek

prasa sipma z224

mapa v1 by ignac

prasa sipma [belująca]

Bardzo proszę o POMOC :mellow:

Opublikowano

Ja mam ATI Radeon (nie wiem jaka, komp z 2004r to i karta słaba) ale prędzej całego kompa zmienię niż tylko kartę, bo też zaczyna siadać.

Opublikowano

ja mam kartę Radeona 9600 xt czyli ma 256 mb a takie cuda się dzieją i ramu mam 1 gb to powinno chodzić bez problemu wlaśnie terax sciągam stery do karty zobacze co sie bedzie dalej działo ale tak jak kolega u góry mówił prędziej kompa zmienię niż samą kartę a tak wogóle to komp ma juz chyba 8 lat ;p

Opublikowano
karta graficzna: NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X850, S3 Chrome

430 GT lub lepsza (z minimum 256MB VRAM)

Mimo że masz 256mb pamięci w karcie to jest model niżej od X850 i dlatego te problemy. Za słaba karta.

Opublikowano

odinstaluj sterowniki od kartty. Zainstaluj te co masz na płytce od karty a potem pobierz wersje 8.9 i je zainstaluj i po problemie :mellow: Miałem to samo i problem jest w tym że na radeonach nie można wgrać nowych sterów bo tak sie robi :/