Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli dodawałeś ostatnio mody to sprawdź czy któryś w nazwie nie ma polskich znaków (ś,ć,ź itp)

Możliwe ,że któryś mod się "gryzie" z innym , miałem taki przypadek, a jak nie pomoże to reinstal gry ;)

Opublikowano

Ja tak miałem jak jechalem obok jakiegokolwiek sklepu, zaraz mnie wyrzucało z gry<_< Musiałem niedawno robic formata, na nowo gra zainstalowana i git, nic sie nie wylacza ani nic nie wyskakuje ;)

Opublikowano

tylko ciekawe jaka to będzie istota tego mulitplayera

ogólnie gierkę lubie :)

Ja również się zastanawiam. Ogólnie myślę że to będzie bez sensu 100 graczy 1 gospodarstwo, te same pola? I jak tu grać chyba że nie będzie tylko serwer globalny tylko hosty np. jak w Counter-Strike.

Jeden gracz hostuje (lub wykupuje serwer)a inni grają tak jest najlepiej... A jak będzie? Jeszcze nie wiadomo...

Gość Profil usunięty
Opublikowano

A może będzie po prostu tak ,że kilku kumpli będzie grało na jednym gospodarstwie i zamiast używa AP to każdy będzie jeździł swoją maszyną.Jak w st.

Opublikowano

A może będzie po prostu tak ,że kilku kumpli będzie grało na jednym gospodarstwie i zamiast używa AP to każdy będzie jeździł swoją maszyną.Jak w st.

No właśnie o tym piszemy :)

Opublikowano

wlasnie jedyny sens jaki widzę w tym to praca , a raczej wspołpraca na jednym gospodarstwie :)

każdy ma określone zadanie i wspieramy się by osiagnąć jak najlepszy wynik :)

inny model multip. wg mnie odpada , a bynajmniej na chwile obecną innego nie widze